1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Dekorativno ogledalo Abstraktna tekočina
Nalaganje čarovnika
Dekorativno ogledalo Abstraktna tekočina

Dekorativno ogledalo Abstraktna tekočina

Dodaj med priljubljene Izbriši iz priljubljenih
Naše okroglo dekorativno ogledalo s potiskom je odličen element, ki bo spremenil podobo vašega stanovanja.
Velikost
Ø 50 cm
Ø 50 cm Ø 60 cm Ø 70 cm Ø 80 cm Ø 90 cm Ø 100 cm
Cena
0.00
Količina:
- +
Predviden datum odpreme 23.02.2024
V košarico
Garancija kakovosti
Več načinov plačil

Naše okroglo dekorativno ogledalo s potiskom je odličen element, ki bo spremenil podobo vašega stanovanja. Če si želite zanimivega dodatka, ki bo pritegnil pozornost, dodal stil in polepšal vsak prostor, je takšno ogledalo nedvomno nekaj za vas! Ne glede na to, kam ga postavite, bo vsakemu prostoru dodal estetiko. Tako bo vaša spalnica ali predsoba pridobila na eleganci in izrazitosti. Poleg tega bo zaradi potiska Abstraktna tekočina, ki ga izberete, to poudarilo individualni značaj in slog vašega interierja. Ne glede na to, ali ga želite uporabljati kot funkcionalno ogledalo ali vam je bolj pomembna njegova dekorativna vrednost, bo le-to zagotovo delovalo kot fantastičen dodatek za vsak prostor. Dekorativno ogledalo je izdelan iz najbolj kakovostnih materialov, njegov okvir pa je izdelan iz zelo trpežnega kaljenega stekla, zaradi katerega vam bo služilo še veliko let. V naši ponudbi so okrogla ogledala s potiskom in s premeri od fi50 cm do fi100 cm. Vsakemu ogledalu dodamo tudi komplet kovinskih obešalnikov in penastih distančnikov, s katerimi jih boste lažje namestili na izbrano steno.

 

Podatki o izdelku

♦ Ogledalo je izdelano iz popolnoma gladke plošče

 

♦ Brušeni robovi stekla

 

Debelina plošče ogledala: 4 mm

 

Sistem montaže: kovinski obeski + penasti distančniki

Na voljo so dimenzije

♦ Ø 50 cm (premer zrcala: Ø 36 cm)

♦ Ø 60 cm (premer ogledala: Ø 46 cm)

♦ Ø 70 cm (premer zrcala: Ø 56 cm)

♦ Ø 80 cm (premer zrcala: Ø 66 cm)

♦ Ø 90 cm (premer zrcala: Ø 76 cm)

♦ Ø 100 cm (premer zrcala: Ø 86 cm)