Motivi
Vzorci
Glamur
Industrijski
Abstraktni
Otroški
Narava
Motivi z živalmi
Barva
Mornarsko modra
Modra
Vijolična
Zelena
Oranžna
Rdeča
Roza
Turkizna
Rjav
Bež
Pearl
Siva
Srebrna
Zlato
Črna
Bela
Kremasto
Večbarvno
Črno-belo

Ogledala s potiskom

Težko si je predstavljati hišo ali stanovanje brez ogledala. To predstavlja bistven del opreme. Toda ali to pomeni, da mora biti preprosto in dolgočasno? Nikakor ne! Dekorativna stenska ogledala so lepi, dizajnerski dodatki, ki bodo prinesli dvoje prednosti – zagotovo bodo dobro opravljala svojo funkcijo in bodo praktična, hkrati pa bodo zaradi privlačnih, barvitih in vzorčastih okvirjev postala izjemno modna dekoracija notranjosti.

Rezultati: 300

Okrasno ogledalo s potiskom za na steno

Les? Listje? Marmor? Melange? Okvirji dekorativnih stenskih ogledal so lahko okrašeni z različnimi motivi. Vse to zato, da lahko vsak najde nekaj, kar popolnoma odraža značaj tako notranjosti kot njenih uporabnikov. Okvirji ogledal, okrašeni z grafiko, delujejo zelo zanimivo in se odlično podajo v sodobno ureditev interierja, v kateri je spretna izbira dodatkov izjemnega pomena za doseganje wow efekta. Dekorativno stensko ogledalo bo uspešno nadomestilo vse druge dekoracije - je kombinacija slike z vsakdanjim predmetom, ki bo zagotovo zadovoljila ljubitelje minimalizma in funkcionalnih rešitev. Obenem pa bo za tiste, ki radi malce ponorite z vzorci in teksturami, okrasno ogledalo na steni, kot češnjica na torti med ostalimi privlačnimi dekoracijami.

Dekorativno stensko ogledalo z grafiko

Ogledalo v modernem okvirju se bo odlično obneslo tako v spalnici kot v dnevni sobi in celo v kopalnici. Vse, kar potrebujete, je pravi motiv, in postalo bo odlična dekoracija. Velika izbira vzorcev olajša iskanje modela ogledala, primernega za notranjost v rustikalnem ali boho stilu, pa tudi za bolj elegantne interierje. Takšno dekorativno stensko ogledalo je odlična rešitev tudi za mladostniško sobo – nedvomno bo bolj zanimivo kot običajno, hkrati pa bo tudi zelo uporabno! Zanimivo je, da je ogledalo v elegantnem okvirju odlična ideja za okrasitev majhne sobe, kjer ni prostora za druge dodatke - že ta element je dovolj, da v notranjost vnese značaj in zanimivo vzdušje.

 

V naši trgovini boste našli veliko ogledal v okrasnih okvirjih, ki bodo spremenila vsako steno. Preverite našo ponudbo in izberite najboljši model zase.