Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Velikost
Majhna ogledala
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm

Ogledala v belem okvirju

Nekateri pravijo, da bela ni barva. Spet drugi pa menijo, da je najboljša barva - je elegantna, preprosta, univerzalna in brezčasna. Mi pa vemo eno - ogledalo v belem okvirju je pravi hit, vedno in za vedno. Obneslo se bo v vsakem prostoru in pri kakršni koli ureditvi, ne le kot nujna oprema, temveč predvsem kot lep, eleganten in klasičen dodatek.

Rezultati: 12

Ogledalo v belem okvirju za dnevno sobo

Če ne veste kaj bi, potem veste, da je bela vedno najboljša rešitev. Zato so ogledala v belem okvirju tako priljubljena in jih ljudje rade volje izbirajo tako za kopalnice, kot tudi za dnevne sobe. Viseča bela ogledala so odlična stenska dekoracija - lahko so v zanimivem kontrastu temnimi barvami stene ali pa postanejo skoraj nevidna, popolna v minimalističnem konceptu ureditve prostora. Ogledala z belim okvirjem, ne glede na svojo velikost, izgledajo lahkotno in delikatno, in kar je najpomembneje - zelo elegantno. Univerzalna barva pomeni, da bodo vedno aktualna, tudi če se spremeni zamisel za ureditev interierja. Ogledalo v belem lesenem okvirju se odlično poda v klasično dnevno sobo, nad predalnik ali sedežno garnituro, čeprav obstajajo različne variante – za moderne interierje lahko izberete belo ogledalo v plastičnem okvirju, ki se bo odlično podalo v iterier, še posebej, če ima okvir rahel sijaj.

Sodobna ogledala z belim okvirjem

Vsekakor je največja prednost ogledal z belim okvirjem njihov brezčasen značaj. Ne glede na to, koliko se spreminja oprema ali ureditev interierja - s tem ko imate ogledalo v belem okvirju vam ga ne bo treba zamenjati z drugim modelom. Prilagodimo jih lahko vsakemu interierju in jih celo obesimo v drugem prostoru in to z gotovostjo, da se bodo prilegala tudi tam. Tudi ogledala v belem okvirju, kot dekorativni element, nekoliko popestrijo notranjost - so nežna in lahkotna, bela barva pa vedno daje vtis čistosti. Poleg tega je ogledalo z belim okvirjem preprosto elegantno. Ni vam treba skrbeti, da bo prevladalo nad ostalimi dodatki ali bo skupaj s slikami in fotografijami na stenah povečalo vtis kiča in kaosa. Nasprotno – med številnimi pisanimi dodatki bo takšno ogledalo videti zelo okusno, še več – zelo varna rešitev je prav v situaciji, ko je poudarek na množici in raznolikosti dekoracij. Ne smemo pozabiti, da so v njem še vedno odsevi, kar ustvarja tudi vtis dodatnih vzorcev in barv.

Različne variante ogledal v belih okvirjih

Pravokotno ogledalo v belem okvirju ali okroglo belo ogledalo? Izbira je težka, a na srečo ne izključujoča, saj ne glede na obliko ogledala v belih okvirjih preprosto izgledajo dobro, ne glede na svojo formo. Pravokotna bela ogledala so klasika, ki se poda v vsak prostor in zagotavlja udobje uporabe. Okrogla ogledala so nekoliko bolj izvirna in so zanimiv okras, sploh če jih visi več skupaj, v različnih velikostih, eno poleg drugega. Odlična bodo tako v dnevni sobi kot v kopalnici.

 

Zdaj ko veste, da je bela barva vedno popolna, katera oblika ogledala se bolje prilega vaši notranjosti? V naši trgovini boste našli veliko modelov zanimivih ogledal v belih okvirjih. Izberite najboljšega in uživajte v edinstvenem dizajnu.