Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Velikost
Majhna ogledala
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm

Ogledala v črnem okvirju

Skrivnostna, elegantna, brezčasna - takšna je črna barva. Od tod tudi njena priljubljenost - pristaja vedno, povsod in k vsemu poleg tega pa ima v sebi tisto "nekaj". Črna noč, črna kava, mala črna obleka, ogledalo v črnem okvirju… To je to! Ogledala s črnim okvirjem so preprost, a zelo zanimiv dodatek notranjosti. Zaradi njih bo vsak prostor pridobil edinstven značaj.

Rezultati: 12

Modna ogledala v črnem okvirju

Zakaj je vredno izbrati ogledala v črnem okvirju? V prvi vrsti zaradi svoje univerzalnosti, zaradi česar se odlično prilegajo vsakemu interierju, ne glede na njegovo ureditev. Odlična bodo v dnevni sobi, ne glede na to, ali izberete pravokotno ali okroglo črno ogledalo, bo to prostoru dodalo eleganco in stil. Prilegajo se tudi v garderobo, nad kozmetično mizico ali celo v otroško sobo - črna barva se bo vedno obranila, saj se ji prilegajo vse druge barve in zato - pristaja k vsakemu dekorju. Torej, ne glede na to, ali ste ljubitelj oranžnih ali belih sten - ogledalo v črnem okvirju bo vedno varna, udobna in zelo okusna rešitev, ki bo v interier vnesla edinstveno vzdušje.

Kopalniško ogledalo v črnem okvirju

Obdobje belih, modrih in izključno svetlih kopalnic je že zdavnaj minilo. Zdaj kraljuje sodobnost in čedalje bolj priljubljene so ureditve, v katerih celo na majhnih površinah prevladujejo temne barve. Zato se bo okroglo ogledalo v črnem okvirju odlično podalo k moderni, stilsko urejeni kopalnici, saj je zanimiva, odlično usklajena dekoracija, pa tudi nepogrešljiv element opreme. Lahko stavite tudi na klasiko in pravokotno črno ogledalo, ki bo poskrbelo za udobje in komfort uporabe kopalnice s širokim vidnim poljem. Ne glede na to, kakšno obliko ogledala v črnem okvirju boste izbrali - vsi bodo videti super!

Elegantna ogledala s črnim okvirjem

Ogledala v črnem okvirju se odlično ujemajo z vsemi ostalimi dodatki, hkrati pa nad njimi ne bodo prevladovala in bila še en element, ki pritegne pozornost. Nasprotno – zaradi umirjenosti in preprostosti so dodatek, ki bo povezal celoten aranžma in ga s svojim univerzalnim značajem nekoliko umiril. Zato so ogledala v črnem okvirju odlična rešitev tako za minimalistično notranjost, kjer je pomembno ohraniti zmernost pri dodatkih, kot tudi za eklektičnost ali nasprotje zmernosti - takrat ne bodo tekmovala s slikami ali fotografijami, vendar bodo vseeno videti zanimivo. Ogledalo s črnim okvirjem je tudi idealna rešitev za tiste, ki imate radi spremembe - ne glede na to v katero smer te gredo se bo takšen okras vedno prilegal.

 

V naši trgovini boste našli veliko izbiro ogledal v črnih okvirjih (tako pravokotnih kot tudi okroglih ogledal), ki se bodo nedvomno odlično podala k vašemu interierju. Izberite svoj sanjski model in uživajte v elegantnem dizajnu.