1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 1203 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => 2556 [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-11-20 15:22:36 [number] => 3 [path] => 1,559,565 [name] => Ogledala v črnem okvirju [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala v črnem okvirju [descr] =>

  Modna ogledala v črnem okvirju

  Zakaj je vredno izbrati ogledala v črnem okvirju? V prvi vrsti zaradi svoje univerzalnosti, zaradi česar se odlično prilegajo vsakemu interierju, ne glede na njegovo ureditev. Odlična bodo v dnevni sobi, ne glede na to, ali izberete pravokotno ali okroglo črno ogledalo, bo to prostoru dodalo eleganco in stil. Prilegajo se tudi v garderobo, nad kozmetično mizico ali celo v otroško sobo - črna barva se bo vedno obranila, saj se ji prilegajo vse druge barve in zato - pristaja k vsakemu dekorju. Torej, ne glede na to, ali ste ljubitelj oranžnih ali belih sten - ogledalo v črnem okvirju bo vedno varna, udobna in zelo okusna rešitev, ki bo v interier vnesla edinstveno vzdušje.

  Kopalniško ogledalo v črnem okvirju

  Obdobje belih, modrih in izključno svetlih kopalnic je že zdavnaj minilo. Zdaj kraljuje sodobnost in čedalje bolj priljubljene so ureditve, v katerih celo na majhnih površinah prevladujejo temne barve. Zato se bo okroglo ogledalo v črnem okvirju odlično podalo k moderni, stilsko urejeni kopalnici, saj je zanimiva, odlično usklajena dekoracija, pa tudi nepogrešljiv element opreme. Lahko stavite tudi na klasiko in pravokotno črno ogledalo, ki bo poskrbelo za udobje in komfort uporabe kopalnice s širokim vidnim poljem. Ne glede na to, kakšno obliko ogledala v črnem okvirju boste izbrali - vsi bodo videti super!

  Elegantna ogledala s črnim okvirjem

  Ogledala v črnem okvirju se odlično ujemajo z vsemi ostalimi dodatki, hkrati pa nad njimi ne bodo prevladovala in bila še en element, ki pritegne pozornost. Nasprotno – zaradi umirjenosti in preprostosti so dodatek, ki bo povezal celoten aranžma in ga s svojim univerzalnim značajem nekoliko umiril. Zato so ogledala v črnem okvirju odlična rešitev tako za minimalistično notranjost, kjer je pomembno ohraniti zmernost pri dodatkih, kot tudi za eklektičnost ali nasprotje zmernosti - takrat ne bodo tekmovala s slikami ali fotografijami, vendar bodo vseeno videti zanimivo. Ogledalo s črnim okvirjem je tudi idealna rešitev za tiste, ki imate radi spremembe - ne glede na to v katero smer te gredo se bo takšen okras vedno prilegal.

   

  V naši trgovini boste našli veliko izbiro ogledal v črnih okvirjih (tako pravokotnih kot tudi okroglih ogledal), ki se bodo nedvomno odlično podala k vašemu interierju. Izberite svoj sanjski model in uživajte v elegantnem dizajnu.

   
  [descr_short] =>

  Skrivnostna, elegantna, brezčasna - takšna je črna barva. Od tod tudi njena priljubljenost - pristaja vedno, povsod in k vsemu poleg tega pa ima v sebi tisto "nekaj". Črna noč, črna kava, mala črna obleka, ogledalo v črnem okvirju… To je to! Ogledala s črnim okvirjem so preprost, a zelo zanimiv dodatek notranjosti. Zaradi njih bo vsak prostor pridobil edinstven značaj.

  [descr_extra] => [meta_title] => Ogledala v črnem okvirju za na steno [meta_descr] => Brezčasna ogledala v črnem okvirju. Ponujamo okrogla in pravokotna stenska ogledala - izberite in naročite preko spleta! [meta_keywords] => [link] => /ogledala-v-crnem-okvirju [link_rewrite] => /ogledala-v-crnem-okvirju [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => jpg [photo_add_date] => 2022-09-10 15:04:13 [photo_size] => 1324571 [photo_dim] => 1600x1600 [photo_code] => 1a201a6f5cb8b6f96f2cd428d24a65f232adaa95 [photo_add_by] => 34 [photo_file_name] => img-2452-miniatura [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => 0 [photo_pin_y] => 0 [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Ogledala v črnem okvirju
 6. Stensko okroglo ogledalo črn okvir fi 70 cm
Nalaganje čarovnika
Stensko okroglo ogledalo črn okvir fi 70 cm

Stensko okroglo ogledalo črn okvir fi 70 cm

Dodaj med priljubljene Izbriši iz priljubljenih
Okroglo ogledalo s črnim okvirjem dimenzije fi 70 cm, ki ga ponujamo, ima preprost in eleganten dizajn, ki bo odlično dopolnil dekor vsakega interierja.
Varianta
Črni okvir
Črni okvir
Cena
83.95
Količina:
- +
Predviden datum odpreme 23.02.2024
V košarico
Garancija kakovosti
Več načinov plačil

Okroglo ogledalo s črnim okvirjem dimenzije fi 70 cm, ki ga ponujamo, ima preprost in eleganten dizajn, ki bo odlično dopolnil dekor vsakega interierja. Lahko ga obesite na steno v kopalnici, pa tudi v predsobi, dnevni sobi ali spalnici. Stavite na sodobno, okroglo ogledalo s črnim okvirjem, če iščete dodatek k ureditvi svojega interierja in želite izkoristiti prazen prostor na steni. Ogledalo s črnim okvirjem ima trdno konstrukcijo, zaradi katere vam bo služilo še veliko let. Okrogla ogledala so izdelana v več različnih velikostih, da se lažje prilagodijo vašim potrebam.

Podatki o izdelku

♦ Ogledalo je izdelano iz popolnoma gladke plošče

 

♦ Črn moderen okvir iz kaljenega stekla

 

♦ Brušeni robovi stekla

 

Širina okvirja: 2 cm

 

Debelina plošče ogledala: 4 mm

 

Debelina steklene plošče: 4 mm

 

Sistem montaže: kovinski obeski + penasti distančniki