1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 1201 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => 2557 [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-11-20 15:18:03 [number] => 4 [path] => 1,559,565 [name] => Ogledala brez okvirja [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala brez okvirja [descr] =>

  Modna ogledala brez okvirja

  Zakaj se splača izbrati ogledalo brez okvirja? Predvsem ste lahko prepričani, da se bo prilegalo različnim interierjem. Odlično se bo obneslo v minimalistični postavitvi, kjer je zelo pomembna skrbna izbira dodatkov - težava usklajevanja okvirja odpade, ogledalo pa bo ne glede na obliko popoln okras. Prav tako se prilega notranjosti v modernem slogu, saj je brez vsiljevanja dodatnih barv in vzorcev brezčasna in univerzalna dekoracija. Kaj pa interierji v slogu vintage? Tudi tam se bodo odlično obnesla ogledala brez okvirja! Nobenega tveganja ni, da se slogi ne bi ujemali – takšna ogledala so varna, brezčasna in hkrati zanimiva rešitev.

  Sodobna ogledala brez okvirja

  Z izbiro ogledala brez okvirja lahko prihranite veliko! Predvsem časa - ni vam treba iskati popolnega okvirja, ki se slogovno in barvno ujema s preostalim delom prostora. Prihranite tudi denar - morebitna sprememba aranžmaja ne bo zahtevala menjave ogledala na steni, ki se bo vedno ujemalo! Je tudi idealen način za maksimalen in praktičen izkoristek prostora – ni vam več treba skrbeti, da se ogledalo zaradi okvirja ne bo prilegalo izbranemu mestu. Obesimo jih lahko na vrata garderobne omare, v ozko nišo ali kamor koli, kjer je prostora za kanček dobrega stila. Ogledala brez okvirja se bodo odlično obnesla tudi v kopalnici in garderobi, pa tudi povsod, kjer okvir enostavno ni pomemben!

   

  Stavite na univerzalnost. V naši trgovini lahko najdete veliko izbiro ogledal brez okvirjev, na voljo imamo okrogla in pravokotna ogledala v veliko različnih velikostih od 40 cm do 100 cm. Preverite ponudbo in izberite nekaj popolnega za vaš interier.

   
  [descr_short] =>

  Nobenega dvoma ni, da je ogledalo eden najbolj nepogrešljivih elementov notranje opreme. Toda včasih je težko izbrati ustreznega. Kakšna oblika? Kakšna dimenzija? Kakšen okvir? Debelejši? Ali pa mogoče tanjši? Pisan ali enobarven? Če je okvir tisti, ki podaljšuje odločitev o nakupu pravega stenskega ogledala, se splača izbrati ogledalo brez okvirja! Prilagodimo jih lahko številnim različnim ureditvam, brez strahu, da bo skupaj z drugimi dodatki zgledalo slabo.

  [descr_extra] => [meta_title] => Stenska ogledala brez okvirja [meta_descr] => Minimalistična stenska ogledala brez okvirja. Olajšajte si usklajevanje ogledala z interierjem - izberite lahkoten in moderen dizajn. Naročite po spletu! [meta_keywords] => [link] => /ogledala-brez-okvirja [link_rewrite] => /ogledala-brez-okvirja [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => jpg [photo_add_date] => 2022-09-10 15:04:14 [photo_size] => 920848 [photo_dim] => 1600x1600 [photo_code] => 8cd761cc30003fcbc7d98e00b4079d90111e8d3d [photo_add_by] => 34 [photo_file_name] => miniatura [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => 0 [photo_pin_y] => 0 [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Ogledala brez okvirja
Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Polkrožna ogledala
Ovalni
Nepravilen
Velikost
Majhna ogledala
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimenzije (polkrožna ogledala)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimenzije (ogledala v oblaku)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimenzije (ovalna ogledala)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimenzije (zrcala v obliki solze)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Ogledala brez okvirja

Nobenega dvoma ni, da je ogledalo eden najbolj nepogrešljivih elementov notranje opreme. Toda včasih je težko izbrati ustreznega. Kakšna oblika? Kakšna dimenzija? Kakšen okvir? Debelejši? Ali pa mogoče tanjši? Pisan ali enobarven? Če je okvir tisti, ki podaljšuje odločitev o nakupu pravega stenskega ogledala, se splača izbrati ogledalo brez okvirja! Prilagodimo jih lahko številnim različnim ureditvam, brez strahu, da bo skupaj z drugimi dodatki zgledalo slabo.

Rezultati: 58

Modna ogledala brez okvirja

Zakaj se splača izbrati ogledalo brez okvirja? Predvsem ste lahko prepričani, da se bo prilegalo različnim interierjem. Odlično se bo obneslo v minimalistični postavitvi, kjer je zelo pomembna skrbna izbira dodatkov - težava usklajevanja okvirja odpade, ogledalo pa bo ne glede na obliko popoln okras. Prav tako se prilega notranjosti v modernem slogu, saj je brez vsiljevanja dodatnih barv in vzorcev brezčasna in univerzalna dekoracija. Kaj pa interierji v slogu vintage? Tudi tam se bodo odlično obnesla ogledala brez okvirja! Nobenega tveganja ni, da se slogi ne bi ujemali – takšna ogledala so varna, brezčasna in hkrati zanimiva rešitev.

Sodobna ogledala brez okvirja

Z izbiro ogledala brez okvirja lahko prihranite veliko! Predvsem časa - ni vam treba iskati popolnega okvirja, ki se slogovno in barvno ujema s preostalim delom prostora. Prihranite tudi denar - morebitna sprememba aranžmaja ne bo zahtevala menjave ogledala na steni, ki se bo vedno ujemalo! Je tudi idealen način za maksimalen in praktičen izkoristek prostora – ni vam več treba skrbeti, da se ogledalo zaradi okvirja ne bo prilegalo izbranemu mestu. Obesimo jih lahko na vrata garderobne omare, v ozko nišo ali kamor koli, kjer je prostora za kanček dobrega stila. Ogledala brez okvirja se bodo odlično obnesla tudi v kopalnici in garderobi, pa tudi povsod, kjer okvir enostavno ni pomemben!

 

Stavite na univerzalnost. V naši trgovini lahko najdete veliko izbiro ogledal brez okvirjev, na voljo imamo okrogla in pravokotna ogledala v veliko različnih velikostih od 40 cm do 100 cm. Preverite ponudbo in izberite nekaj popolnega za vaš interier.