Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Polkrožna ogledala
Nepravilen
Ovalni
Velikost
Majhna ogledala
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimenzije (ogledala v oblaku)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimenzije (polkrožna ogledala)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimenzije (ovalna ogledala)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimenzije (zrcala v obliki solze)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Ogledala z LED osvetlitvijo

Kaj vidite v ogledalu v veliki meri določa osvetlitev – njena barva, intenzivnost in umestitev. Nič ni hujšega kot nenehna potreba po nastavitvi lučke za udobno pregledovanje ali izvajanje različnih negovalnih tretmajev. Zato so idealna rešitev za kozmetično mizico v kopalnici ali spalnici ogledala z LED osvetlitvijo. Udobje, priročnost in končno prava svetloba - to je to!

Rezultati: 32

Kopalniška ogledala z osvetlitvijo

Kopalnica z dobro svetlobo so sanje vsakogar! Pomemben je tako dostop naravne svetlobe kot tiste, ki jo vnašamo skupaj z lučkami. Za udobno uporabo kopalnice je potrebnih več svetlobnih točk, vendar njihova namestitev ni vedno tako enostavna. Katere luči so najpomembnejše? Seveda tiste ob ogledalu! V kopalnici se največ časa preživi pred ogledalom, zato so vse lučke poleg njega dobrodošle in celo nujne. Toda kako jih izbrati, da bodo pravilno osvetlile obraz? Vendar to ni tako preprosto! Lahko pa si olajšate zadevo in izberete osvetljeno ogledalo za kopalnico, ki bo rešilo vse težave. Pri teh modelih so LED luči sestavni del ogledala, z barvo in intenzivnostjo, ki je idealna za vsakodnevne tretmaje, zato vam ni treba skrbeti za dodatne nastavitve. Poleg tega ni potreben dodaten prostor za druge svetilke - tako odpade problem izbire izdelka, ki bo najbolje ustrezal. Ogledalo z LED osvetlitvijo je zato izredno udobna in funkcionalna rešitev, zaradi dejstva, da je popolnoma osvetljeno, pa daje popolno, naravno podobo, zaradi katere so vsi negovalni tretmaji lahko izvedeni zelo natančno.

 

Okrogla kopalnična ogledala z osvetlitvijo

Osvetljena LED ogledala so moderna rešitev za vsako kopalnico. Odlično se obnesejo takrat, ko šteje vsak kos stene, torej v majhnih prostorih. Zaradi osvetljenih ogledal vam ni treba žrtvovati prostora za dodatne lučke. A tudi v velikih sobah bodo videti zelo zanimivo, še posebej, če obesite dva, eno poleg drugega. Ogledala okrogle oblike naredijo notranjost prijetno in svetlo, hkrati pa so zelo dekorativna in jih lahko obravnavamo tudi kot zanimiv okras. Osvetljena LED ogledala kljub preprostemu in brezčasnemu dizajnu delujejo zelo stilsko in moderno, zato bodo delovala izjemno izvirno in bodo postala pomemben element notranje opreme. Hkrati pa jih lahko uporabimo v številnih aranžmajih, tako klasičnih kot tudi nekoliko bolj avantgardnih.

Ogledalo z LED osvetlitvijo in to ne le za kopalnico

Brezčasen dizajn pomeni, da lahko viseča osvetljena ogledala uporabljate ne samo v kopalnici, ampak tudi v spalnici. Postavljena nad toaletno mizico bodo tudi zelo komfortna in modna rešitev, ki bo v spalnico vnesla prijetno, čutno vzdušje. Zanimivo je, da se bodo kopalniška ogledala z osvetlitvijo obnesla tudi v otroški sobi, na primer nad komodo. Poleg tega bodo z nežno svetlobo odlična alternativa nočnim lučkam, hkrati pa bodo prostor okrasila na zanimiv način. Kot lahko vidite, obstaja veliko možnosti za uporabo kopalniškega ogledala z osvetlitvijo, vse pa je odvisno od vaše ustvarjalnosti in narave interierja.

 

V naši trgovini boste našli veliko dizajnerskih kopalniških ogledal z LED osvetlitvijo. Preverite našo ponudbo in izberite najboljše ogledalo za vaš interier.