1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 729 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-09-23 11:33:08 [number] => 1 [path] => 1,559,565 [name] => Ogledala z LED osvetlitvijo [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala z LED osvetlitvijo [descr] =>

  Kopalniška ogledala z osvetlitvijo

  Kopalnica z dobro svetlobo so sanje vsakogar! Pomemben je tako dostop naravne svetlobe kot tiste, ki jo vnašamo skupaj z lučkami. Za udobno uporabo kopalnice je potrebnih več svetlobnih točk, vendar njihova namestitev ni vedno tako enostavna. Katere luči so najpomembnejše? Seveda tiste ob ogledalu! V kopalnici se največ časa preživi pred ogledalom, zato so vse lučke poleg njega dobrodošle in celo nujne. Toda kako jih izbrati, da bodo pravilno osvetlile obraz? Vendar to ni tako preprosto! Lahko pa si olajšate zadevo in izberete osvetljeno ogledalo za kopalnico, ki bo rešilo vse težave. Pri teh modelih so LED luči sestavni del ogledala, z barvo in intenzivnostjo, ki je idealna za vsakodnevne tretmaje, zato vam ni treba skrbeti za dodatne nastavitve. Poleg tega ni potreben dodaten prostor za druge svetilke - tako odpade problem izbire izdelka, ki bo najbolje ustrezal. Ogledalo z LED osvetlitvijo je zato izredno udobna in funkcionalna rešitev, zaradi dejstva, da je popolnoma osvetljeno, pa daje popolno, naravno podobo, zaradi katere so vsi negovalni tretmaji lahko izvedeni zelo natančno.

   

  Okrogla kopalnična ogledala z osvetlitvijo

  Osvetljena LED ogledala so moderna rešitev za vsako kopalnico. Odlično se obnesejo takrat, ko šteje vsak kos stene, torej v majhnih prostorih. Zaradi osvetljenih ogledal vam ni treba žrtvovati prostora za dodatne lučke. A tudi v velikih sobah bodo videti zelo zanimivo, še posebej, če obesite dva, eno poleg drugega. Ogledala okrogle oblike naredijo notranjost prijetno in svetlo, hkrati pa so zelo dekorativna in jih lahko obravnavamo tudi kot zanimiv okras. Osvetljena LED ogledala kljub preprostemu in brezčasnemu dizajnu delujejo zelo stilsko in moderno, zato bodo delovala izjemno izvirno in bodo postala pomemben element notranje opreme. Hkrati pa jih lahko uporabimo v številnih aranžmajih, tako klasičnih kot tudi nekoliko bolj avantgardnih.

  Ogledalo z LED osvetlitvijo in to ne le za kopalnico

  Brezčasen dizajn pomeni, da lahko viseča osvetljena ogledala uporabljate ne samo v kopalnici, ampak tudi v spalnici. Postavljena nad toaletno mizico bodo tudi zelo komfortna in modna rešitev, ki bo v spalnico vnesla prijetno, čutno vzdušje. Zanimivo je, da se bodo kopalniška ogledala z osvetlitvijo obnesla tudi v otroški sobi, na primer nad komodo. Poleg tega bodo z nežno svetlobo odlična alternativa nočnim lučkam, hkrati pa bodo prostor okrasila na zanimiv način. Kot lahko vidite, obstaja veliko možnosti za uporabo kopalniškega ogledala z osvetlitvijo, vse pa je odvisno od vaše ustvarjalnosti in narave interierja.

   

  V naši trgovini boste našli veliko dizajnerskih kopalniških ogledal z LED osvetlitvijo. Preverite našo ponudbo in izberite najboljše ogledalo za vaš interier.

  [descr_short] =>

  Kaj vidite v ogledalu v veliki meri določa osvetlitev – njena barva, intenzivnost in umestitev. Nič ni hujšega kot nenehna potreba po nastavitvi lučke za udobno pregledovanje ali izvajanje različnih negovalnih tretmajev. Zato so idealna rešitev za kozmetično mizico v kopalnici ali spalnici ogledala z LED osvetlitvijo. Udobje, priročnost in končno prava svetloba - to je to!

  [descr_extra] => [meta_title] => Ogledala z LED osvetlitvijo [meta_descr] => Ogledala z LED osvetlitvijo za kopalnico, spalnico ali dnevno sobo. Moderna, elegantna osvetljena ogledala - izberite obliko in velikost! [meta_keywords] => [link] => /ogledala-z-led-osvetlitvijo [link_rewrite] => /ogledala-z-led-osvetlitvijo [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Ogledala z LED osvetlitvijo
Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Polkrožna ogledala
Nepravilen
Ovalni
Velikost
Majhna ogledala
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimenzije (ogledala v oblaku)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimenzije (polkrožna ogledala)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimenzije (ovalna ogledala)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimenzije (zrcala v obliki solze)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Ogledala z LED osvetlitvijo

Kaj vidite v ogledalu v veliki meri določa osvetlitev – njena barva, intenzivnost in umestitev. Nič ni hujšega kot nenehna potreba po nastavitvi lučke za udobno pregledovanje ali izvajanje različnih negovalnih tretmajev. Zato so idealna rešitev za kozmetično mizico v kopalnici ali spalnici ogledala z LED osvetlitvijo. Udobje, priročnost in končno prava svetloba - to je to!

Rezultati: 32

Kopalniška ogledala z osvetlitvijo

Kopalnica z dobro svetlobo so sanje vsakogar! Pomemben je tako dostop naravne svetlobe kot tiste, ki jo vnašamo skupaj z lučkami. Za udobno uporabo kopalnice je potrebnih več svetlobnih točk, vendar njihova namestitev ni vedno tako enostavna. Katere luči so najpomembnejše? Seveda tiste ob ogledalu! V kopalnici se največ časa preživi pred ogledalom, zato so vse lučke poleg njega dobrodošle in celo nujne. Toda kako jih izbrati, da bodo pravilno osvetlile obraz? Vendar to ni tako preprosto! Lahko pa si olajšate zadevo in izberete osvetljeno ogledalo za kopalnico, ki bo rešilo vse težave. Pri teh modelih so LED luči sestavni del ogledala, z barvo in intenzivnostjo, ki je idealna za vsakodnevne tretmaje, zato vam ni treba skrbeti za dodatne nastavitve. Poleg tega ni potreben dodaten prostor za druge svetilke - tako odpade problem izbire izdelka, ki bo najbolje ustrezal. Ogledalo z LED osvetlitvijo je zato izredno udobna in funkcionalna rešitev, zaradi dejstva, da je popolnoma osvetljeno, pa daje popolno, naravno podobo, zaradi katere so vsi negovalni tretmaji lahko izvedeni zelo natančno.

 

Okrogla kopalnična ogledala z osvetlitvijo

Osvetljena LED ogledala so moderna rešitev za vsako kopalnico. Odlično se obnesejo takrat, ko šteje vsak kos stene, torej v majhnih prostorih. Zaradi osvetljenih ogledal vam ni treba žrtvovati prostora za dodatne lučke. A tudi v velikih sobah bodo videti zelo zanimivo, še posebej, če obesite dva, eno poleg drugega. Ogledala okrogle oblike naredijo notranjost prijetno in svetlo, hkrati pa so zelo dekorativna in jih lahko obravnavamo tudi kot zanimiv okras. Osvetljena LED ogledala kljub preprostemu in brezčasnemu dizajnu delujejo zelo stilsko in moderno, zato bodo delovala izjemno izvirno in bodo postala pomemben element notranje opreme. Hkrati pa jih lahko uporabimo v številnih aranžmajih, tako klasičnih kot tudi nekoliko bolj avantgardnih.

Ogledalo z LED osvetlitvijo in to ne le za kopalnico

Brezčasen dizajn pomeni, da lahko viseča osvetljena ogledala uporabljate ne samo v kopalnici, ampak tudi v spalnici. Postavljena nad toaletno mizico bodo tudi zelo komfortna in modna rešitev, ki bo v spalnico vnesla prijetno, čutno vzdušje. Zanimivo je, da se bodo kopalniška ogledala z osvetlitvijo obnesla tudi v otroški sobi, na primer nad komodo. Poleg tega bodo z nežno svetlobo odlična alternativa nočnim lučkam, hkrati pa bodo prostor okrasila na zanimiv način. Kot lahko vidite, obstaja veliko možnosti za uporabo kopalniškega ogledala z osvetlitvijo, vse pa je odvisno od vaše ustvarjalnosti in narave interierja.

 

V naši trgovini boste našli veliko dizajnerskih kopalniških ogledal z LED osvetlitvijo. Preverite našo ponudbo in izberite najboljše ogledalo za vaš interier.