Pravokotna ogledala

Klasika se bo ohranila za vedno. Če torej ne veste, katero ogledalo izbrati, bo svojo nalogo odlično opravilo dekorativno pravokotno ogledalo. Bo zanimiva dekoracija, hkrati pa bo nudilo idealno priložnost, da se vsak dan pogledate v njem in uživate v lastnem odsevu. Pravokotno ogledalo, na videz tako preprosto in hkrati najbolj priljubljeno, bo delovalo v vsakem prostoru in v vsaki ureditvi interierja.

Rezultati: 20

Pravokotno dekorativno ogledalo

Ni ga prostora, kamor ne bi pristajalo ogledalo. Še več – v marsikaterem je nepogrešljivo! A poleg uporabnega namena je lahko tudi odličen okras in alternativa slikam, ki jih je včasih res težko uskladiti z ureditvijo prostora. Vendar pa bo pravokotno ogledalo vedno našlo utemeljitev za svoj obstoj – odbijalo bo svetlobo, osvetlilo prostor, optično povečalo prostor, predvsem pa bo vedno izgledalo odlično – brez ogledala enostavno ne gre! Pravokotno viseče ogledalo bo kot nalašč za ozko steno na hodniku ali na vratih garderobne omare, ogledala v okrasnih okvirjih pa bodo odlično okrasila steno v dnevni sobi. Odlično izgledajo tudi nad kuhinjsko mizo. S pravilno izbranim okrasnim pravokotnim ogledalom se bo izgled vsake notranjosti spremenil, pridobil stil in zanimiv značaj. Lahko jih obesimo navpično in vodoravno, z rahlim naklonom ali trdno pritrdimo na steno. Izbira je ogromna, prav tako tudi možnosti uporabe ogledala na steni, na primer da z njim tvorite zanimiv kolaž različnih velikosti ali pa ga obesite med slike.

Pravokotno kopalniško ogledalo

Imate majhno kopalnico? Imate ogromno kopalnico? Velikost vaše kopalnice ni pomembna, saj se za vsako najde primerno dekorativno pravokotno ogledalo, s katerim bodo vsi lepotni rituali pravi užitek. Modna pravokotna kopalniška ogledala so popolna dekoracija prostora, zaradi katere vam ne bo treba investirati v prostorsko potratne dodatke – le izberite pravi okvir, da dosežete učinek prijetnega in uporabnega. Velika pravokotna ogledala bodo močno povečala majhno kopalnico, majhna ogledala pa bodo idealna pomoč pri ličenju in negi. Pravokotna ogledala na steni bodo delovala tako v klasičnih kot modernih ureditvah. Njihova enostavna oblika in brezčasna forma vam omogočata, da jih uporabljate dobesedno povsod, ne le kot nepogrešljivo opremo, ampak tudi kot okras. Zanimivost - način njihovega obešanja lahko spremenite iz navpičnega v vodoravno in obratno, tako da lahko vedno nekoliko spremenite ureditev notranjosti! Pravokotna okrasna ogledala se bodo odlično podala tudi v pisarniške prostore, saj so odlična dekoracija elegantnih prostorov.

V naši trgovini lahko najdete veliko izbiro zanimivih pravokotnih ogledal. Preverite, katero se najbolj poda vašemu interierju in ga tako na preprost, a učinkovit način spremenite!