1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 1432 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2022-09-19 11:40:53 [number] => 6 [path] => 1,559,565 [name] => Pravokotna ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Pravokotna ogledala [descr] =>

  Pravokotno dekorativno ogledalo

  Ni ga prostora, kamor ne bi pristajalo ogledalo. Še več – v marsikaterem je nepogrešljivo! A poleg uporabnega namena je lahko tudi odličen okras in alternativa slikam, ki jih je včasih res težko uskladiti z ureditvijo prostora. Vendar pa bo pravokotno ogledalo vedno našlo utemeljitev za svoj obstoj – odbijalo bo svetlobo, osvetlilo prostor, optično povečalo prostor, predvsem pa bo vedno izgledalo odlično – brez ogledala enostavno ne gre! Pravokotno viseče ogledalo bo kot nalašč za ozko steno na hodniku ali na vratih garderobne omare, ogledala v okrasnih okvirjih pa bodo odlično okrasila steno v dnevni sobi. Odlično izgledajo tudi nad kuhinjsko mizo. S pravilno izbranim okrasnim pravokotnim ogledalom se bo izgled vsake notranjosti spremenil, pridobil stil in zanimiv značaj. Lahko jih obesimo navpično in vodoravno, z rahlim naklonom ali trdno pritrdimo na steno. Izbira je ogromna, prav tako tudi možnosti uporabe ogledala na steni, na primer da z njim tvorite zanimiv kolaž različnih velikosti ali pa ga obesite med slike.

  Pravokotno kopalniško ogledalo

  Imate majhno kopalnico? Imate ogromno kopalnico? Velikost vaše kopalnice ni pomembna, saj se za vsako najde primerno dekorativno pravokotno ogledalo, s katerim bodo vsi lepotni rituali pravi užitek. Modna pravokotna kopalniška ogledala so popolna dekoracija prostora, zaradi katere vam ne bo treba investirati v prostorsko potratne dodatke – le izberite pravi okvir, da dosežete učinek prijetnega in uporabnega. Velika pravokotna ogledala bodo močno povečala majhno kopalnico, majhna ogledala pa bodo idealna pomoč pri ličenju in negi. Pravokotna ogledala na steni bodo delovala tako v klasičnih kot modernih ureditvah. Njihova enostavna oblika in brezčasna forma vam omogočata, da jih uporabljate dobesedno povsod, ne le kot nepogrešljivo opremo, ampak tudi kot okras. Zanimivost - način njihovega obešanja lahko spremenite iz navpičnega v vodoravno in obratno, tako da lahko vedno nekoliko spremenite ureditev notranjosti! Pravokotna okrasna ogledala se bodo odlično podala tudi v pisarniške prostore, saj so odlična dekoracija elegantnih prostorov.

  V naši trgovini lahko najdete veliko izbiro zanimivih pravokotnih ogledal. Preverite, katero se najbolj poda vašemu interierju in ga tako na preprost, a učinkovit način spremenite!

  [descr_short] =>

  Klasika se bo ohranila za vedno. Če torej ne veste, katero ogledalo izbrati, bo svojo nalogo odlično opravilo dekorativno pravokotno ogledalo. Bo zanimiva dekoracija, hkrati pa bo nudilo idealno priložnost, da se vsak dan pogledate v njem in uživate v lastnem odsevu. Pravokotno ogledalo, na videz tako preprosto in hkrati najbolj priljubljeno, bo delovalo v vsakem prostoru in v vsaki ureditvi interierja.

  [descr_extra] => [meta_title] => Pravokotna in kvadratna viseča ogledala [meta_descr] => Izberite pravokotno ali kvadratno ogledalo za svoje stanovanje. Široka izbira: bel ali črn okvir, dekorativni potisk, osvetljeno - preverite! [meta_keywords] => [link] => /pravokotna-ogledala [link_rewrite] => /pravokotna-ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Pravokotna ogledala

Pravokotna ogledala

Klasika se bo ohranila za vedno. Če torej ne veste, katero ogledalo izbrati, bo svojo nalogo odlično opravilo dekorativno pravokotno ogledalo. Bo zanimiva dekoracija, hkrati pa bo nudilo idealno priložnost, da se vsak dan pogledate v njem in uživate v lastnem odsevu. Pravokotno ogledalo, na videz tako preprosto in hkrati najbolj priljubljeno, bo delovalo v vsakem prostoru in v vsaki ureditvi interierja.

Rezultati: 20

Pravokotno dekorativno ogledalo

Ni ga prostora, kamor ne bi pristajalo ogledalo. Še več – v marsikaterem je nepogrešljivo! A poleg uporabnega namena je lahko tudi odličen okras in alternativa slikam, ki jih je včasih res težko uskladiti z ureditvijo prostora. Vendar pa bo pravokotno ogledalo vedno našlo utemeljitev za svoj obstoj – odbijalo bo svetlobo, osvetlilo prostor, optično povečalo prostor, predvsem pa bo vedno izgledalo odlično – brez ogledala enostavno ne gre! Pravokotno viseče ogledalo bo kot nalašč za ozko steno na hodniku ali na vratih garderobne omare, ogledala v okrasnih okvirjih pa bodo odlično okrasila steno v dnevni sobi. Odlično izgledajo tudi nad kuhinjsko mizo. S pravilno izbranim okrasnim pravokotnim ogledalom se bo izgled vsake notranjosti spremenil, pridobil stil in zanimiv značaj. Lahko jih obesimo navpično in vodoravno, z rahlim naklonom ali trdno pritrdimo na steno. Izbira je ogromna, prav tako tudi možnosti uporabe ogledala na steni, na primer da z njim tvorite zanimiv kolaž različnih velikosti ali pa ga obesite med slike.

Pravokotno kopalniško ogledalo

Imate majhno kopalnico? Imate ogromno kopalnico? Velikost vaše kopalnice ni pomembna, saj se za vsako najde primerno dekorativno pravokotno ogledalo, s katerim bodo vsi lepotni rituali pravi užitek. Modna pravokotna kopalniška ogledala so popolna dekoracija prostora, zaradi katere vam ne bo treba investirati v prostorsko potratne dodatke – le izberite pravi okvir, da dosežete učinek prijetnega in uporabnega. Velika pravokotna ogledala bodo močno povečala majhno kopalnico, majhna ogledala pa bodo idealna pomoč pri ličenju in negi. Pravokotna ogledala na steni bodo delovala tako v klasičnih kot modernih ureditvah. Njihova enostavna oblika in brezčasna forma vam omogočata, da jih uporabljate dobesedno povsod, ne le kot nepogrešljivo opremo, ampak tudi kot okras. Zanimivost - način njihovega obešanja lahko spremenite iz navpičnega v vodoravno in obratno, tako da lahko vedno nekoliko spremenite ureditev notranjosti! Pravokotna okrasna ogledala se bodo odlično podala tudi v pisarniške prostore, saj so odlična dekoracija elegantnih prostorov.

V naši trgovini lahko najdete veliko izbiro zanimivih pravokotnih ogledal. Preverite, katero se najbolj poda vašemu interierju in ga tako na preprost, a učinkovit način spremenite!