Ogledala za spalnico

Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Polkrožna ogledala
Ovalni
Nepravilen
Velikost
Majhna ogledala
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimenzije (polkrožna ogledala)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimenzije (ogledala v oblaku)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimenzije (ovalna ogledala)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimenzije (zrcala v obliki solze)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Ogledala za spalnico

Spalnica je oaza miru, namenjena izključno regeneraciji in prijetnemu preživljanju časa na blaženem počitku. Pogosto pa je tudi prostor za preoblačenje, prve in zadnje lepotne tretmaje čez dan ali premišljevanje stran od hišnega vrveža. Zato je ogledalo v spalnici bistveni element urejanja interierja. Vredno je staviti na takšnega, ki bo popolnoma ustrezal njegovemu značaju in potrebam uporabnikov.

Rezultati: 70

Stensko ogledalo za spalnico

Izbira ogledala za spalnico je omejena le z vašo domišljijo. Lahko je uokvirjeno v izviren, sodoben okvir ali pa okvirja sploh nima. Izberete lahko okroglo ogledalo, idealno za sodoben interier, pa tudi klasično in pravokotno ogledalo za spalnico. Vsaka izbira bo dobra, čeprav sploh ne lahka s toliko možnostmi, ki vam omogočajo, da združite tako potrebe, povezane z namenom ogledala, kot pričakovanja, da bo predstavljalo odlično dekoracijo notranjosti, ki idealno nadomesti vse druge dekoracije.

Modno ogledalo za spalnico

Ogledala na steni spalnice lahko z odbijanjem naravne svetlobe povečajo prostor in ga osvetlijo. Odlična so za majhne in temne spalnice. Lahko imajo tudi zgolj dekorativno funkcijo – takrat se velja osredotočiti na okvir, ki je lahko izjemno dekorativen, in obliko ogledala, ki bo pritegnila pozornost in se odlično podala v ureditev prostora. Dobra rešitev so tudi ogledala za spalnico z LED osvetlitvijo. Lahko jih obesite nad predalnik ali kozmetično mizico, kar zagotovo ne bo le praktično, ampak tudi izjemno učinkovito. Zvečer bodo z mehko svetlobo v spalnici ustvarili čutno, razpoloženjsko vzdušje. Ogledalo z osvetlitvijo vam bo v pomoč tudi pri vsakodnevnih lepotnih ritualih. Ali pa morda obesite ogledalo nad posteljo? Potem bo preprosto, pravokotno ali nekaj okroglih ogledal v različnih velikostih videti zelo zanimivo in bo spalnici dalo poseben značaj.

Sodobno ogledalo za spalnico

Ne glede na to, kam v spalnici obesite ogledalo – zagotovo bo lepa dekoracija. Ob minimalistični postavitvi se splača izbrati preprosto ogledalo pravokotne oblike, v brezčasnem okvirju, v beli ali črni barvi. Popolnoma se bo ujelo z umirjeno, stoično notranjost, v kateri bo poudarilo eleganco. Zanimiva rešitev so tudi ogledala brez okvirja, ki so popolnoma univerzalna, kot nalašč za vrata omar ali za postavitev v manjšo nišo. V nekoliko bolj moderni smeri lahko izberete okroglo LED ogledalo v okrasnem okvirju, ki bo poudarilo značaj notranjosti, ji vneslo dinamiko in še več stila. In kakšna dimenzija ogledala za spalnico bo najboljša? Tukaj ni pravil – veliko ogledalo bo lepo osvetlilo prostor in ga naredilo optično večjega, majhno pa bo zanimiv, a nežen dodatek. Ali pa je morda vredno ustvariti nenavadno galerijo iz manjših ogledal različnih oblik? To je odlična možnost za ljubitelje nenavadnih dekoracij!

 

Pri izbiri ogledala za spalnico se splača zanašati le na lasten okus. Ogledalo nad posteljo zagotovo izgleda izvirno, obešeno na drugo steno pa praktično in funkcionalno.

 

Pa vi, kaj vas vodi pri izbiri ogledala za spalnico? Ni pomembno, kaj je vaš razlog - pomembno je, da boste v naši trgovini zagotovo našli svoj popoln model! Preverite našo ponudbo!