O podjetju

 

 

Zrcalomat.si je profesionalno proizvodno podjetje z več kot 10-letnimi izkušnjami na področju notranje opreme. Strast do dekoracije delimo tako na domačem kot tudi na mednarodnem trgu. Naš najmočnejši steber so ljudje – strokovnjaki na področju proizvodnje, logistike in storitev za stranke. Zaradi njih lahko vsak dan svojim strankam zagotovimo visokokakovostna ogledala, ki potem okrasijo njihove prostore.

Ustvarjamo estetska dekorativna ogledala, ki se bodo odlično podala v vsak prostor – od teh zasnovanih v klasičnem stilu, preko takšnih, ki jih je navdihnil skandinavski stil, do prostorov oblikovanih v modernem in loft stilu. Raznolikost barv in stilov v kombinaciji z visoko kakovostjo materialov naredi naša ogledala edinstvena.

V ponudbi imamo okrogla ogledala, ogledala v okvirjih, kopalniška ogledala in veliko več. Našo ponudbo redno širimo in upamo, da bo vsaka naša stranka našla točno takšno ogledalo, kot ga potrebuje. Pobrskajte po naši trgovini in si oglejte, koliko izdelkov vam lahko ponudimo.