1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 1437 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2022-09-22 07:47:12 [number] => 0 [path] => 1,559,565 [name] => Ogledala s potiskom [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala s potiskom [descr] =>

  Okrasno ogledalo s potiskom za na steno

  Les? Listje? Marmor? Melange? Okvirji dekorativnih stenskih ogledal so lahko okrašeni z različnimi motivi. Vse to zato, da lahko vsak najde nekaj, kar popolnoma odraža značaj tako notranjosti kot njenih uporabnikov. Okvirji ogledal, okrašeni z grafiko, delujejo zelo zanimivo in se odlično podajo v sodobno ureditev interierja, v kateri je spretna izbira dodatkov izjemnega pomena za doseganje wow efekta. Dekorativno stensko ogledalo bo uspešno nadomestilo vse druge dekoracije - je kombinacija slike z vsakdanjim predmetom, ki bo zagotovo zadovoljila ljubitelje minimalizma in funkcionalnih rešitev. Obenem pa bo za tiste, ki radi malce ponorite z vzorci in teksturami, okrasno ogledalo na steni, kot češnjica na torti med ostalimi privlačnimi dekoracijami.

  Dekorativno stensko ogledalo z grafiko

  Ogledalo v modernem okvirju se bo odlično obneslo tako v spalnici kot v dnevni sobi in celo v kopalnici. Vse, kar potrebujete, je pravi motiv, in postalo bo odlična dekoracija. Velika izbira vzorcev olajša iskanje modela ogledala, primernega za notranjost v rustikalnem ali boho stilu, pa tudi za bolj elegantne interierje. Takšno dekorativno stensko ogledalo je odlična rešitev tudi za mladostniško sobo – nedvomno bo bolj zanimivo kot običajno, hkrati pa bo tudi zelo uporabno! Zanimivo je, da je ogledalo v elegantnem okvirju odlična ideja za okrasitev majhne sobe, kjer ni prostora za druge dodatke - že ta element je dovolj, da v notranjost vnese značaj in zanimivo vzdušje.

   

  V naši trgovini boste našli veliko ogledal v okrasnih okvirjih, ki bodo spremenila vsako steno. Preverite našo ponudbo in izberite najboljši model zase.

  [descr_short] =>

  Težko si je predstavljati hišo ali stanovanje brez ogledala. To predstavlja bistven del opreme. Toda ali to pomeni, da mora biti preprosto in dolgočasno? Nikakor ne! Dekorativna stenska ogledala so lepi, dizajnerski dodatki, ki bodo prinesli dvoje prednosti – zagotovo bodo dobro opravljala svojo funkcijo in bodo praktična, hkrati pa bodo zaradi privlačnih, barvitih in vzorčastih okvirjev postala izjemno modna dekoracija notranjosti.

  [descr_extra] => [meta_title] => Ogledala s potiskom na okvirju, dekorativna, okrasna [meta_descr] => Moderna okrasna ogledala s potiskom - velika izbira vzorcev. Prilagodite grafiko po svojih željah. [meta_keywords] => [link] => /ogledala-s-potiskom [link_rewrite] => /ogledala-s-potiskom [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Ogledala s potiskom

Ogledala s potiskom

Rezultati: 35