Okrogla ogledala

Okrogla ogledala nikoli ne bodo šla iz mode, še več – njihova priljubljenost kljub novim trendom in spreminjajočim se stilom niti malo ne upada. Kar pa niti ne preseneča. Njihov ogromen dekorativni potencial jim omogoča uporabo v različnih ureditvah in v različnih prostorih. Popolna so tako kot čisto dekorativni element dekorja kot tudi kot predmet visoke uporabnosti. Odlično združujejo praktičnost z dobrim stilom. Preverite, kako lepa so okrogla ogledala in poiščite popoln model za vaš interier!

 
Rezultati: 28

Okroglo ogledalo - lepa dekoracija in praktičen dodatek

Odbijajo svetlobo, optično povečajo prostor, lepo okrasijo notranjost ... Okrogla stenska ogledala imajo več obrazov in jih je mogoče uporabiti na različne načine. Ogledalo z jasnim okvirjem bo lep dodatek k dekorju, ki se ujema z ureditvami v različnih stilih in ga lahko obesite tako v v dnevni sobi za razpršitev dnevne svetlobe, kot v spalnici, kjer vam bo vsako jutro vračalo sijoč nasmeh. Po drugi strani pa bo okroglo ogledalo brez okvirja popolno povsod, kjer vlada minimalizem. Okrogla ogledala v različnih velikostih lahko ustvarijo zanimivo galerijo, bodo pa tudi posamezni kosi delovali izvirno in zanimivo. Ogledalo takšne oblike bo razbilo enostavnost in vzorec sten, aranžmaju dodalo kanček značaja, hkrati pa ne bo ustvarilo vtisa pretiranega blišča. To je popolna alternativa tradicionalnim ogledalom.

Okrogla kopalniška ogledala

Klasika nad klasikami - okroglo stensko ogledalo v kopalnici je popoln način, da v prostor vnesete modernost in dober stil. Odlično se bo obneslo tako v veliki kopalnici, kjer lahko uporabite tudi več okroglih ogledal in ustvarite impresiven kolaž, kot v majhni, kjer bo okroglo ogledalo prav tako popoln okras, ki ne zavzema veliko prostora. Z izbiro okroglega kopalniškega ogledala pridobite ne le nujen kos opreme, ampak tudi zanimivo dekoracijo. To je še posebej pomembno, kadar je stena tudi dekorativna – tako je ogledalo ne prekrije s svojo obliko, ampak še bolj poudari njen značaj.

Okroglo dekorativno ogledalo

V otroški sobi, spalnici in celo nad kuhinjsko mizo - okroglo stensko ogledalo se bo odlično obneslo v vsaki sobi in bo vsaki od njih dalo edinstven pridih. Enostavno izgleda bolj zanimivo kot klasično, pravokotno ogledalo, hkrati pa je prav tako praktično. Po drugi strani pa ga lahko ne obravnavamo kot ogledalo, ampak le kot okras, na primer namesto slike. Okroglo ogledalo bo prostor dodatno osvetlilo z odbijanjem svetlobe in ga optično povečalo. Zato je odličen način za obvladovanje zatemnjene stene. Ne glede na to, kateri model okroglega ogledala boste izbrali - bo to dobra odločitev! Ogledala ovalne oblike so odlična tako za interierje v vintage in boho slogu kot tudi za moderne ureditve, kjer je neobičajna oblika še posebej pomembna. Njihova oblika naredi prostor nekoliko bolj nežen, udoben in prijeten, kar je dodatna spodbuda za njihov nakup. Okrogla ogledala bodo vedno videti izvirna in elegantna – so več kot le ogledala. To so dekoracije, ki bodo spremenile vsak interier!

 

Čudovita okrogla ogledala lahko najdete v naši trgovini. Preverite, katero se najbolj poda vašemu notranjemu dizajnu in izberite najboljše ogledalo zase.