1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 1435 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2022-09-19 11:44:52 [number] => 0 [path] => 1,559,565 [name] => Okrogla ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Okrogla ogledala [descr] =>

  Okroglo ogledalo - lepa dekoracija in praktičen dodatek

  Odbijajo svetlobo, optično povečajo prostor, lepo okrasijo notranjost ... Okrogla stenska ogledala imajo več obrazov in jih je mogoče uporabiti na različne načine. Ogledalo z jasnim okvirjem bo lep dodatek k dekorju, ki se ujema z ureditvami v različnih stilih in ga lahko obesite tako v v dnevni sobi za razpršitev dnevne svetlobe, kot v spalnici, kjer vam bo vsako jutro vračalo sijoč nasmeh. Po drugi strani pa bo okroglo ogledalo brez okvirja popolno povsod, kjer vlada minimalizem. Okrogla ogledala v različnih velikostih lahko ustvarijo zanimivo galerijo, bodo pa tudi posamezni kosi delovali izvirno in zanimivo. Ogledalo takšne oblike bo razbilo enostavnost in vzorec sten, aranžmaju dodalo kanček značaja, hkrati pa ne bo ustvarilo vtisa pretiranega blišča. To je popolna alternativa tradicionalnim ogledalom.

  Okrogla kopalniška ogledala

  Klasika nad klasikami - okroglo stensko ogledalo v kopalnici je popoln način, da v prostor vnesete modernost in dober stil. Odlično se bo obneslo tako v veliki kopalnici, kjer lahko uporabite tudi več okroglih ogledal in ustvarite impresiven kolaž, kot v majhni, kjer bo okroglo ogledalo prav tako popoln okras, ki ne zavzema veliko prostora. Z izbiro okroglega kopalniškega ogledala pridobite ne le nujen kos opreme, ampak tudi zanimivo dekoracijo. To je še posebej pomembno, kadar je stena tudi dekorativna – tako je ogledalo ne prekrije s svojo obliko, ampak še bolj poudari njen značaj.

  Okroglo dekorativno ogledalo

  V otroški sobi, spalnici in celo nad kuhinjsko mizo - okroglo stensko ogledalo se bo odlično obneslo v vsaki sobi in bo vsaki od njih dalo edinstven pridih. Enostavno izgleda bolj zanimivo kot klasično, pravokotno ogledalo, hkrati pa je prav tako praktično. Po drugi strani pa ga lahko ne obravnavamo kot ogledalo, ampak le kot okras, na primer namesto slike. Okroglo ogledalo bo prostor dodatno osvetlilo z odbijanjem svetlobe in ga optično povečalo. Zato je odličen način za obvladovanje zatemnjene stene. Ne glede na to, kateri model okroglega ogledala boste izbrali - bo to dobra odločitev! Ogledala ovalne oblike so odlična tako za interierje v vintage in boho slogu kot tudi za moderne ureditve, kjer je neobičajna oblika še posebej pomembna. Njihova oblika naredi prostor nekoliko bolj nežen, udoben in prijeten, kar je dodatna spodbuda za njihov nakup. Okrogla ogledala bodo vedno videti izvirna in elegantna – so več kot le ogledala. To so dekoracije, ki bodo spremenile vsak interier!

   

  Čudovita okrogla ogledala lahko najdete v naši trgovini. Preverite, katero se najbolj poda vašemu notranjemu dizajnu in izberite najboljše ogledalo zase.

  [descr_short] =>

  Okrogla ogledala nikoli ne bodo šla iz mode, še več – njihova priljubljenost kljub novim trendom in spreminjajočim se stilom niti malo ne upada. Kar pa niti ne preseneča. Njihov ogromen dekorativni potencial jim omogoča uporabo v različnih ureditvah in v različnih prostorih. Popolna so tako kot čisto dekorativni element dekorja kot tudi kot predmet visoke uporabnosti. Odlično združujejo praktičnost z dobrim stilom. Preverite, kako lepa so okrogla ogledala in poiščite popoln model za vaš interier!

   
  [descr_extra] => [meta_title] => Okrogla ogledala - z okvirjem, brez okvirja - različne dimenzije [meta_descr] => Široka izbira okroglih ogledal. V ponudbi imamo ogledala z belim okvirjem, s črnim okvirjem, brez okvirja, osvetljena ogledala - preverite in naročite preko spleta! [meta_keywords] => [link] => /okrogla-ogledala [link_rewrite] => /okrogla-ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Okrogla ogledala

Okrogla ogledala

Okrogla ogledala nikoli ne bodo šla iz mode, še več – njihova priljubljenost kljub novim trendom in spreminjajočim se stilom niti malo ne upada. Kar pa niti ne preseneča. Njihov ogromen dekorativni potencial jim omogoča uporabo v različnih ureditvah in v različnih prostorih. Popolna so tako kot čisto dekorativni element dekorja kot tudi kot predmet visoke uporabnosti. Odlično združujejo praktičnost z dobrim stilom. Preverite, kako lepa so okrogla ogledala in poiščite popoln model za vaš interier!

 
Rezultati: 28

Okroglo ogledalo - lepa dekoracija in praktičen dodatek

Odbijajo svetlobo, optično povečajo prostor, lepo okrasijo notranjost ... Okrogla stenska ogledala imajo več obrazov in jih je mogoče uporabiti na različne načine. Ogledalo z jasnim okvirjem bo lep dodatek k dekorju, ki se ujema z ureditvami v različnih stilih in ga lahko obesite tako v v dnevni sobi za razpršitev dnevne svetlobe, kot v spalnici, kjer vam bo vsako jutro vračalo sijoč nasmeh. Po drugi strani pa bo okroglo ogledalo brez okvirja popolno povsod, kjer vlada minimalizem. Okrogla ogledala v različnih velikostih lahko ustvarijo zanimivo galerijo, bodo pa tudi posamezni kosi delovali izvirno in zanimivo. Ogledalo takšne oblike bo razbilo enostavnost in vzorec sten, aranžmaju dodalo kanček značaja, hkrati pa ne bo ustvarilo vtisa pretiranega blišča. To je popolna alternativa tradicionalnim ogledalom.

Okrogla kopalniška ogledala

Klasika nad klasikami - okroglo stensko ogledalo v kopalnici je popoln način, da v prostor vnesete modernost in dober stil. Odlično se bo obneslo tako v veliki kopalnici, kjer lahko uporabite tudi več okroglih ogledal in ustvarite impresiven kolaž, kot v majhni, kjer bo okroglo ogledalo prav tako popoln okras, ki ne zavzema veliko prostora. Z izbiro okroglega kopalniškega ogledala pridobite ne le nujen kos opreme, ampak tudi zanimivo dekoracijo. To je še posebej pomembno, kadar je stena tudi dekorativna – tako je ogledalo ne prekrije s svojo obliko, ampak še bolj poudari njen značaj.

Okroglo dekorativno ogledalo

V otroški sobi, spalnici in celo nad kuhinjsko mizo - okroglo stensko ogledalo se bo odlično obneslo v vsaki sobi in bo vsaki od njih dalo edinstven pridih. Enostavno izgleda bolj zanimivo kot klasično, pravokotno ogledalo, hkrati pa je prav tako praktično. Po drugi strani pa ga lahko ne obravnavamo kot ogledalo, ampak le kot okras, na primer namesto slike. Okroglo ogledalo bo prostor dodatno osvetlilo z odbijanjem svetlobe in ga optično povečalo. Zato je odličen način za obvladovanje zatemnjene stene. Ne glede na to, kateri model okroglega ogledala boste izbrali - bo to dobra odločitev! Ogledala ovalne oblike so odlična tako za interierje v vintage in boho slogu kot tudi za moderne ureditve, kjer je neobičajna oblika še posebej pomembna. Njihova oblika naredi prostor nekoliko bolj nežen, udoben in prijeten, kar je dodatna spodbuda za njihov nakup. Okrogla ogledala bodo vedno videti izvirna in elegantna – so več kot le ogledala. To so dekoracije, ki bodo spremenile vsak interier!

 

Čudovita okrogla ogledala lahko najdete v naši trgovini. Preverite, katero se najbolj poda vašemu notranjemu dizajnu in izberite najboljše ogledalo zase.