1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 595 [parent] => 564 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-20 01:45:37 [number] => 5 [path] => 1,559,564 [name] => Kopalniška ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Kopalniška ogledala [descr] =>

  Modna kopalniška ogledala

  Težko si je predstavljati kopalnico brez ogledala, zato njegova izbira vsekakor ne sme biti naključna. Moderna kopalniška ogledala so popolna dekoracija prostora, hkrati pa so izjemno funkcionalna in prav na te lastnosti se splača osredotočiti. Z izbiro kopalniških pravokotnih ogledal dobite popolno kombinacijo klasike in preprostosti s praktičnostjo – veliko, udobno vidno polje zagotavlja komfort uporabe kopalnice tudi več osebam hkrati, brezčasen dizajn pa omogoča uporabo ogledala v različnih ureditvah prostora. Kopalniška okrogla ogledala bodo naredila sobo bolj udobno. Odlična so tudi za okrasne stene, ki jih ne bodo prekrile, ampak le dodatno okrasile. Izberete lahko tudi dve okrogli ogledali za kopalnico, kot nalašč za dva umivalnika – obešena eno ob drugem delujeta izjemno zanimivo in zagotavljata udobje vsem članom gospodinjstva.

  Kopalniška ogledala z osvetlitvijo

  Kaj je poleg ogledala izjemno potrebno v kopalnici? Seveda dobra osvetlitev - tako tista, ki bo ustvarila pravo razpoloženje med večernimi kopanji, kot tista, ki vam ne bo dovolila, da bi med nego zgrešili kakršnokoli podrobnost. Kaj pa, če bi lahko združili oboje? Kopalniška ogledala z osvetlitvijo so izjemno priročna in praktična rešitev, ki bo poskrbela za odlično osvetlitev obraza in olajšala vse kopalniške tretmaje. Ogledalo z osvetlitvijo je kot nalašč za majhno kopalnico, kjer šteje vsak prosti kos stene – pozabite lahko na lučke ali priročne svetilke, ki po nepotrebnem zavzemajo prostor. Osvetljeno ogledalo bo ustvarilo tudi izjemno prijetno, udobno vzdušje v kopalnici, kot nalašč za večerno sprostitev ali trenutke, ko morate ponoči v kopalnico in je glavna svetloba premočna.

  Sodobna kopalniška ogledala

  Ogledala za kopalnico lahko prilagodimo vsakemu stilu. Lahko so preprosta in brezčasna, pa tudi nekoliko bolj elegantna – vse je odvisno od ureditve. Če ste ljubitelj minimalizma, se splača izbrati kopalniško ogledalo s preprostim okvirjem ali celo brez njega – na ta način to zagotovo ne bo prevladovalo nad interierjem. Ljubitelji bolj ekstravagantnih rešitev bodite pozorni na moderno kopalniško ogledalo z okrasnim okvirjem, ki lahko nadomesti druge dekoracije, s čimer boste v prostor vnesli veliko stila, hkrati pa omejili nepotrebne dodatke.

  V naši trgovini najdete veliko izbiro kopalniških ogledal. Katero vam najbolj ustreza? Preverite našo ponudbo in poiščite idealen model za vaš interier.

  [descr_short] =>

  Tisti trenutek, ko se lahko zvečer sprostite v kopalni kadi ali olajšanje po hitrem tuširanju v vročem dnevu ... da, ko pomislimo na to se nam kar smeji! To lahko storite tudi sami od sebe, če se pogledate v moderno kopalniško ogledalo! Nujno je za vsakodnevne negovalne rituale, hkrati pa je lahko odličen okras kopalnice, zaradi katerega boste v njej takoj prijetneje preživljali čas.

  [descr_extra] => [meta_title] => Kopalniška ogledala - moderna in osvetljena [meta_descr] => Kopalniška ogledala z ali brez LED osvetlitve. Izberite vrsto ogledala in barvo okvirja - pestra izbira na spletu! [meta_keywords] => [link] => /kopalniska-ogledala [link_rewrite] => /kopalniska-ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] =>

  Lustra łazienkowe

  [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Kopalniška ogledala

Lustra łazienkowe

Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Polkrožna ogledala
Nepravilen
Ovalni
Velikost
Majhna ogledala
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimenzije (polkrožna ogledala)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimenzije (ogledala v oblaku)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimenzije (ovalna ogledala)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimenzije (zrcala v obliki solze)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Kopalniška ogledala

Tisti trenutek, ko se lahko zvečer sprostite v kopalni kadi ali olajšanje po hitrem tuširanju v vročem dnevu ... da, ko pomislimo na to se nam kar smeji! To lahko storite tudi sami od sebe, če se pogledate v moderno kopalniško ogledalo! Nujno je za vsakodnevne negovalne rituale, hkrati pa je lahko odličen okras kopalnice, zaradi katerega boste v njej takoj prijetneje preživljali čas.

Rezultati: 88

Modna kopalniška ogledala

Težko si je predstavljati kopalnico brez ogledala, zato njegova izbira vsekakor ne sme biti naključna. Moderna kopalniška ogledala so popolna dekoracija prostora, hkrati pa so izjemno funkcionalna in prav na te lastnosti se splača osredotočiti. Z izbiro kopalniških pravokotnih ogledal dobite popolno kombinacijo klasike in preprostosti s praktičnostjo – veliko, udobno vidno polje zagotavlja komfort uporabe kopalnice tudi več osebam hkrati, brezčasen dizajn pa omogoča uporabo ogledala v različnih ureditvah prostora. Kopalniška okrogla ogledala bodo naredila sobo bolj udobno. Odlična so tudi za okrasne stene, ki jih ne bodo prekrile, ampak le dodatno okrasile. Izberete lahko tudi dve okrogli ogledali za kopalnico, kot nalašč za dva umivalnika – obešena eno ob drugem delujeta izjemno zanimivo in zagotavljata udobje vsem članom gospodinjstva.

Kopalniška ogledala z osvetlitvijo

Kaj je poleg ogledala izjemno potrebno v kopalnici? Seveda dobra osvetlitev - tako tista, ki bo ustvarila pravo razpoloženje med večernimi kopanji, kot tista, ki vam ne bo dovolila, da bi med nego zgrešili kakršnokoli podrobnost. Kaj pa, če bi lahko združili oboje? Kopalniška ogledala z osvetlitvijo so izjemno priročna in praktična rešitev, ki bo poskrbela za odlično osvetlitev obraza in olajšala vse kopalniške tretmaje. Ogledalo z osvetlitvijo je kot nalašč za majhno kopalnico, kjer šteje vsak prosti kos stene – pozabite lahko na lučke ali priročne svetilke, ki po nepotrebnem zavzemajo prostor. Osvetljeno ogledalo bo ustvarilo tudi izjemno prijetno, udobno vzdušje v kopalnici, kot nalašč za večerno sprostitev ali trenutke, ko morate ponoči v kopalnico in je glavna svetloba premočna.

Sodobna kopalniška ogledala

Ogledala za kopalnico lahko prilagodimo vsakemu stilu. Lahko so preprosta in brezčasna, pa tudi nekoliko bolj elegantna – vse je odvisno od ureditve. Če ste ljubitelj minimalizma, se splača izbrati kopalniško ogledalo s preprostim okvirjem ali celo brez njega – na ta način to zagotovo ne bo prevladovalo nad interierjem. Ljubitelji bolj ekstravagantnih rešitev bodite pozorni na moderno kopalniško ogledalo z okrasnim okvirjem, ki lahko nadomesti druge dekoracije, s čimer boste v prostor vnesli veliko stila, hkrati pa omejili nepotrebne dodatke.

V naši trgovini najdete veliko izbiro kopalniških ogledal. Katero vam najbolj ustreza? Preverite našo ponudbo in poiščite idealen model za vaš interier.