1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 596 [parent] => 564 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-20 01:48:31 [number] => 4 [path] => 1,559,564 [name] => Ogledala za dnevno sobo [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala za dnevno sobo [descr] =>

  Sodobna ogledala za dnevno sobo

  Ne glede na to, ali vam je všeč bolj vintage in klasičen slog ali pa imate raje modernost in visok sijaj – za vsak interier se bo glede na vaše želje našlo primerno ogledalo. Okroglo ogledalo za dnevno sobo bo prostor zagotovo naredilo nekoliko modernejši, hkrati pa bo ta postal bolj udoben - zaobljene oblike ogledala so nežne in prijetne za kombiniranje. Zanimivost - okrogla ogledala nad predalnikom izgledajo izjemno izvirno in moderno, kar bo zagotovo vplivalo na pozitiven sprejem ureditve prostora. Poleg tega bo klasično, pravokotno ogledalao za dnevno sobo, prostor optično povečalo, hkrati pa bo delovalo zelo elegantno. Nad veliko komodo ali zofo v dnevni sobi lahko obesite tudi več ogledal v različnih oblikah, s čimer boste ustvarili zanimivo galerijo, ki je izvirna alternativa fotografijam in slikam. Kot lahko vidite – velika izbira pomeni veliko možnosti.

  Modna ogledala za dnevno sobo

  Ko izbirate ogledalo za dnevno sobo, je vredno razmisliti o nakupu ogledala z LED osvetlitvijo - lahka svetloba bo prostoru dodala čutnost. Ogledalo v dnevni sobi ima lahko tudi zgolj dekorativno funkcijo, če je v okrasnem, zanimivem okvirju. Lahko je tudi povsem minimalistično, brez okvirjev – takrat bo postalo brezčasna dekoracija, ki se bo odlično ujemala tudi ob spremembi ureditve prostora. Prav tako je vredno razmisliti o ogledalu s potiskom, ki bo - v primeru minimalizma in preprostosti dekoriranja - zelo izviren poudarek, ki bo nekoliko poživil notranjost in zagotovo pritegnil pozornost.

  Za najboljša ogledala za dnevno sobo in še veliko več obiščite našo trgovino. Ne glede na ureditev prostora - za vsakogar se bo našlo nekaj zanimivega!

  [descr_short] =>

  Izbira popolnega ogledala zagotovo ni lahka naloga. Kakšno izbrati? Bolj dekorativnega ali preprostega in klasičnega? Okroglega ali pravokotnega? Ali morda takšnega z osvetljenim ozadjem? Dileme se množijo, tako kot ... število odličnih rešitev v obliki elegantnih ogledal, ki se bodo odlično podala povsod! Brez težave lahko najdete ogledalo za dnevno sobo, ki bo ureditvi dodalo značaj.

  [descr_extra] => [meta_title] => Ogledala za dnevno sobo za na steno, za nad kavč [meta_descr] => Ogledala za dnevno sobo - izberite velikost in barvo okvirja. Popolna za nad omarico ali kavč v dnevni sobi. Naročite po spletu! [meta_keywords] => [link] => /ogledala-za-dnevno-sobo [link_rewrite] => /ogledala-za-dnevno-sobo [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] =>

  Lustra do salonu

  [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Ogledala za dnevno sobo

Lustra do salonu

Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Polkrožna ogledala
Nepravilen
Ovalni
Velikost
Majhna ogledala
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
50x50 cm
60x40 cm
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 40 cm
Ø 50 cm
Ø 60 cm
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimenzije (polkrožna ogledala)
25x50 cm
30x60 cm
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimenzije (ogledala v oblaku)
48x48 cm
58x58 cm
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimenzije (ovalna ogledala)
40x70 cm
46x80 cm
52x90 cm
58x100 cm
Dimenzije (zrcala v obliki solze)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm

Ogledala za dnevno sobo

Izbira popolnega ogledala zagotovo ni lahka naloga. Kakšno izbrati? Bolj dekorativnega ali preprostega in klasičnega? Okroglega ali pravokotnega? Ali morda takšnega z osvetljenim ozadjem? Dileme se množijo, tako kot ... število odličnih rešitev v obliki elegantnih ogledal, ki se bodo odlično podala povsod! Brez težave lahko najdete ogledalo za dnevno sobo, ki bo ureditvi dodalo značaj.

Rezultati: 56

Sodobna ogledala za dnevno sobo

Ne glede na to, ali vam je všeč bolj vintage in klasičen slog ali pa imate raje modernost in visok sijaj – za vsak interier se bo glede na vaše želje našlo primerno ogledalo. Okroglo ogledalo za dnevno sobo bo prostor zagotovo naredilo nekoliko modernejši, hkrati pa bo ta postal bolj udoben - zaobljene oblike ogledala so nežne in prijetne za kombiniranje. Zanimivost - okrogla ogledala nad predalnikom izgledajo izjemno izvirno in moderno, kar bo zagotovo vplivalo na pozitiven sprejem ureditve prostora. Poleg tega bo klasično, pravokotno ogledalao za dnevno sobo, prostor optično povečalo, hkrati pa bo delovalo zelo elegantno. Nad veliko komodo ali zofo v dnevni sobi lahko obesite tudi več ogledal v različnih oblikah, s čimer boste ustvarili zanimivo galerijo, ki je izvirna alternativa fotografijam in slikam. Kot lahko vidite – velika izbira pomeni veliko možnosti.

Modna ogledala za dnevno sobo

Ko izbirate ogledalo za dnevno sobo, je vredno razmisliti o nakupu ogledala z LED osvetlitvijo - lahka svetloba bo prostoru dodala čutnost. Ogledalo v dnevni sobi ima lahko tudi zgolj dekorativno funkcijo, če je v okrasnem, zanimivem okvirju. Lahko je tudi povsem minimalistično, brez okvirjev – takrat bo postalo brezčasna dekoracija, ki se bo odlično ujemala tudi ob spremembi ureditve prostora. Prav tako je vredno razmisliti o ogledalu s potiskom, ki bo - v primeru minimalizma in preprostosti dekoriranja - zelo izviren poudarek, ki bo nekoliko poživil notranjost in zagotovo pritegnil pozornost.

Za najboljša ogledala za dnevno sobo in še veliko več obiščite našo trgovino. Ne glede na ureditev prostora - za vsakogar se bo našlo nekaj zanimivega!