1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 1202 [parent] => 565 [level] => 3 [photo_id] => 2555 [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-11-20 15:21:14 [number] => 2 [path] => 1,559,565 [name] => Ogledala v belem okvirju [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala v belem okvirju [descr] =>

  Ogledalo v belem okvirju za dnevno sobo

  Če ne veste kaj bi, potem veste, da je bela vedno najboljša rešitev. Zato so ogledala v belem okvirju tako priljubljena in jih ljudje rade volje izbirajo tako za kopalnice, kot tudi za dnevne sobe. Viseča bela ogledala so odlična stenska dekoracija - lahko so v zanimivem kontrastu temnimi barvami stene ali pa postanejo skoraj nevidna, popolna v minimalističnem konceptu ureditve prostora. Ogledala z belim okvirjem, ne glede na svojo velikost, izgledajo lahkotno in delikatno, in kar je najpomembneje - zelo elegantno. Univerzalna barva pomeni, da bodo vedno aktualna, tudi če se spremeni zamisel za ureditev interierja. Ogledalo v belem lesenem okvirju se odlično poda v klasično dnevno sobo, nad predalnik ali sedežno garnituro, čeprav obstajajo različne variante – za moderne interierje lahko izberete belo ogledalo v plastičnem okvirju, ki se bo odlično podalo v iterier, še posebej, če ima okvir rahel sijaj.

  Sodobna ogledala z belim okvirjem

  Vsekakor je največja prednost ogledal z belim okvirjem njihov brezčasen značaj. Ne glede na to, koliko se spreminja oprema ali ureditev interierja - s tem ko imate ogledalo v belem okvirju vam ga ne bo treba zamenjati z drugim modelom. Prilagodimo jih lahko vsakemu interierju in jih celo obesimo v drugem prostoru in to z gotovostjo, da se bodo prilegala tudi tam. Tudi ogledala v belem okvirju, kot dekorativni element, nekoliko popestrijo notranjost - so nežna in lahkotna, bela barva pa vedno daje vtis čistosti. Poleg tega je ogledalo z belim okvirjem preprosto elegantno. Ni vam treba skrbeti, da bo prevladalo nad ostalimi dodatki ali bo skupaj s slikami in fotografijami na stenah povečalo vtis kiča in kaosa. Nasprotno – med številnimi pisanimi dodatki bo takšno ogledalo videti zelo okusno, še več – zelo varna rešitev je prav v situaciji, ko je poudarek na množici in raznolikosti dekoracij. Ne smemo pozabiti, da so v njem še vedno odsevi, kar ustvarja tudi vtis dodatnih vzorcev in barv.

  Različne variante ogledal v belih okvirjih

  Pravokotno ogledalo v belem okvirju ali okroglo belo ogledalo? Izbira je težka, a na srečo ne izključujoča, saj ne glede na obliko ogledala v belih okvirjih preprosto izgledajo dobro, ne glede na svojo formo. Pravokotna bela ogledala so klasika, ki se poda v vsak prostor in zagotavlja udobje uporabe. Okrogla ogledala so nekoliko bolj izvirna in so zanimiv okras, sploh če jih visi več skupaj, v različnih velikostih, eno poleg drugega. Odlična bodo tako v dnevni sobi kot v kopalnici.

   

  Zdaj ko veste, da je bela barva vedno popolna, katera oblika ogledala se bolje prilega vaši notranjosti? V naši trgovini boste našli veliko modelov zanimivih ogledal v belih okvirjih. Izberite najboljšega in uživajte v edinstvenem dizajnu.

  [descr_short] =>

  Nekateri pravijo, da bela ni barva. Spet drugi pa menijo, da je najboljša barva - je elegantna, preprosta, univerzalna in brezčasna. Mi pa vemo eno - ogledalo v belem okvirju je pravi hit, vedno in za vedno. Obneslo se bo v vsakem prostoru in pri kakršni koli ureditvi, ne le kot nujna oprema, temveč predvsem kot lep, eleganten in klasičen dodatek.

  [descr_extra] => [meta_title] => Viseča ogledala v belem okvirju [meta_descr] => Viseča ogledala v belem okvirju - moderna, minimalistična, zlahka jih boste uskladili z ureditvijo interierja. [meta_keywords] => [link] => /ogledala-v-belem-okvirju [link_rewrite] => /ogledala-v-belem-okvirju [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] => [photo_ext] => jpg [photo_add_date] => 2022-09-10 15:04:13 [photo_size] => 757484 [photo_dim] => 1600x1600 [photo_code] => 139dadeaeb04b4a4a1ad4323fed70efc8364da68 [photo_add_by] => 34 [photo_file_name] => img-2452-miniatura-1 [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => 0 [photo_pin_y] => 0 [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Ogledala v belem okvirju
 6. Okroglo ogledalo bel okvir fi 80 cm
Nalaganje čarovnika
Okroglo ogledalo bel okvir fi 80 cm

Okroglo ogledalo bel okvir fi 80 cm

Dodaj med priljubljene Izbriši iz priljubljenih
Okroglo ogledalo z belim okvirjem dimenzije fi 80 cm, ki ga ponujamo, ima preprost in eleganten dizajn, ki bo odlično dopolnil dekor vsakega interierja.
Varianta
Črni okvir
Črni okvir
Cena
95.95
Količina:
- +
Predviden datum odpreme 23.02.2024
V košarico
Garancija kakovosti
Več načinov plačil

Okroglo ogledalo z belim okvirjem dimenzije fi 80 cm, ki ga ponujamo, ima preprost in eleganten dizajn, ki bo odlično dopolnil dekor vsakega interierja. Lahko ga obesite na steno v kopalnici, pa tudi v predsobi, dnevni sobi ali spalnici. Stavite na sodobno, okroglo ogledalo z belim okvirjem, če iščete dodatek k ureditvi svojega interierja in želite izkoristiti prazen prostor na steni. Ogledalo z belim okvirjem ima trdno konstrukcijo, zaradi katere vam bo služilo še veliko let. Okrogla ogledala so izdelana v več različnih velikostih, da se lažje prilagodijo vašim potrebam.

Podatki o izdelku

♦ Ogledalo je izdelano iz popolnoma gladke plošče

 

♦ Bel moderen okvir iz kaljenega stekla

 

♦ Brušeni robovi stekla

 

Širina okvirja: 2 cm

 

Debelina plošče ogledala: 4 mm

 

Debelina steklene plošče: 4 mm

 

Sistem montaže: kovinski obeski + penasti distančniki