1. Glavna stran
  2. Ogledala
  3. Ogledala v črnem okvirju
  4. Stensko pravokotno ogledalo črn okvir 60x40 cm
Nalaganje čarovnika
Stensko pravokotno ogledalo črn okvir 60x40 cm

Stensko pravokotno ogledalo črn okvir 60x40 cm

Dodaj med priljubljene Izbriši iz priljubljenih
Pravokotno ogledalo s črnim MDF okvirjem dimenzije 60x40 cm, ki ga ponujamo, ima preprost in eleganten dizajn, ki bo odlično dopolnil dekor vsakega interierja.
Varianta
Črni okvir MDF
Črni okvir MDF
Cena
50.99
Količina:
- +
Predviden datum odpreme 17.06.2024
V košarico
Garancija kakovosti
Več načinov plačil

Pravokotno ogledalo s črnim MDF okvirjem dimenzije 60x40 cm, ki ga ponujamo, ima preprost in eleganten dizajn, ki bo odlično dopolnil dekor vsakega interierja. Lahko ga obesite na steno v kopalnici, pa tudi v predsobi, dnevni sobi ali spalnici. Stavite na tradicionalno, pravokotno ogledalo s črnim okvirjem, če iščete dodatek k ureditvi svojega interierja in želite izkoristiti prazen prostor na steni. Ogledalo s črnim MDF okvirjem ima trdno konstrukcijo, zaradi katere vam bo služilo še veliko let. Pravokotna ogledala so izdelana v več različnih velikostih, da se lažje prilagodijo vašim potrebam. Ogledalo lahko na steno obesite vodoravno ali navpično.

Podatki o izdelku

♦ Ogledalo je izdelano iz popolnoma gladke plošče

 

♦ Možnost navpične ali vodoravne namestitve

 

♦ Moderen črn MDF okvir

 

Ogledalo je izdelano iz 4 mm ravnega stekla, prekritega s svetlobno odbojno plastjo. Celota je obdana s stilskim lesenim MDF okvirjem, ki poudarja estetsko vrednost in še dodatno zagotavlja visoko varnost za uporabnika.

 Zadnja stran ogledala (zaščitna folija) se lahko razlikuje po barvi od tiste, ki je prikazana v ponudbi. To ne vpliva na kakovost izdelka in ni podlaga za reklamacijo.

Barva okvirja: Črn okvir

 

Debelina plošče ogledala: 4 mm

 

Sistem montaže: kovinski obeski + penasti distančniki