1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 597 [parent] => 564 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => 1878 [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-20 01:48:51 [number] => 3 [path] => 1,559,564 [name] => Ogledala za spalnico [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala za spalnico [descr] =>

  Stensko ogledalo za spalnico

  Izbira ogledala za spalnico je omejena le z vašo domišljijo. Lahko je uokvirjeno v izviren, sodoben okvir ali pa okvirja sploh nima. Izberete lahko okroglo ogledalo, idealno za sodoben interier, pa tudi klasično in pravokotno ogledalo za spalnico. Vsaka izbira bo dobra, čeprav sploh ne lahka s toliko možnostmi, ki vam omogočajo, da združite tako potrebe, povezane z namenom ogledala, kot pričakovanja, da bo predstavljalo odlično dekoracijo notranjosti, ki idealno nadomesti vse druge dekoracije.

  Modno ogledalo za spalnico

  Ogledala na steni spalnice lahko z odbijanjem naravne svetlobe povečajo prostor in ga osvetlijo. Odlična so za majhne in temne spalnice. Lahko imajo tudi zgolj dekorativno funkcijo – takrat se velja osredotočiti na okvir, ki je lahko izjemno dekorativen, in obliko ogledala, ki bo pritegnila pozornost in se odlično podala v ureditev prostora. Dobra rešitev so tudi ogledala za spalnico z LED osvetlitvijo. Lahko jih obesite nad predalnik ali kozmetično mizico, kar zagotovo ne bo le praktično, ampak tudi izjemno učinkovito. Zvečer bodo z mehko svetlobo v spalnici ustvarili čutno, razpoloženjsko vzdušje. Ogledalo z osvetlitvijo vam bo v pomoč tudi pri vsakodnevnih lepotnih ritualih. Ali pa morda obesite ogledalo nad posteljo? Potem bo preprosto, pravokotno ali nekaj okroglih ogledal v različnih velikostih videti zelo zanimivo in bo spalnici dalo poseben značaj.

  Sodobno ogledalo za spalnico

  Ne glede na to, kam v spalnici obesite ogledalo – zagotovo bo lepa dekoracija. Ob minimalistični postavitvi se splača izbrati preprosto ogledalo pravokotne oblike, v brezčasnem okvirju, v beli ali črni barvi. Popolnoma se bo ujelo z umirjeno, stoično notranjost, v kateri bo poudarilo eleganco. Zanimiva rešitev so tudi ogledala brez okvirja, ki so popolnoma univerzalna, kot nalašč za vrata omar ali za postavitev v manjšo nišo. V nekoliko bolj moderni smeri lahko izberete okroglo LED ogledalo v okrasnem okvirju, ki bo poudarilo značaj notranjosti, ji vneslo dinamiko in še več stila. In kakšna dimenzija ogledala za spalnico bo najboljša? Tukaj ni pravil – veliko ogledalo bo lepo osvetlilo prostor in ga naredilo optično večjega, majhno pa bo zanimiv, a nežen dodatek. Ali pa je morda vredno ustvariti nenavadno galerijo iz manjših ogledal različnih oblik? To je odlična možnost za ljubitelje nenavadnih dekoracij!

   

  Pri izbiri ogledala za spalnico se splača zanašati le na lasten okus. Ogledalo nad posteljo zagotovo izgleda izvirno, obešeno na drugo steno pa praktično in funkcionalno.

   

  Pa vi, kaj vas vodi pri izbiri ogledala za spalnico? Ni pomembno, kaj je vaš razlog - pomembno je, da boste v naši trgovini zagotovo našli svoj popoln model! Preverite našo ponudbo!

   
  [descr_short] =>

  Spalnica je oaza miru, namenjena izključno regeneraciji in prijetnemu preživljanju časa na blaženem počitku. Pogosto pa je tudi prostor za preoblačenje, prve in zadnje lepotne tretmaje čez dan ali premišljevanje stran od hišnega vrveža. Zato je ogledalo v spalnici bistveni element urejanja interierja. Vredno je staviti na takšnega, ki bo popolnoma ustrezal njegovemu značaju in potrebam uporabnikov.

  [descr_extra] => [meta_title] => Ogledala za spalnico, za nad posteljo, za nad kozmetično mizico [meta_descr] => Lepa, moderna ogledala za spalnico. Popolna kot ogledala za nad posteljo ali za kozmetično mizico ali za nad komodo. Preverite našo ponudbo ogledal za spalnico! [meta_keywords] => [link] => /ogledala-za-spalnico [link_rewrite] => /ogledala-za-spalnico [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] =>

  Ogledala za spalnico

  [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Ogledala za spalnico