1. Glavna stran
  2. Plošče za kuhinjo
  3. Stenska plošča za kuhinjo Akvarelni geometrijski vzorci
Nalaganje čarovnika
Stenska plošča za kuhinjo Akvarelni geometrijski vzorci

Stenska plošča za kuhinjo Akvarelni geometrijski vzorci

Dodaj med priljubljene Izbriši iz priljubljenih
Stenska plošča za kuhinjo Akvarelni geometrijski vzorci je prava paša za oči, zahvaljujoč svoji bleščeči stekleni površini, ki se preliva v vsakem domu.
Velikost
60x80 cm
60x80 cm 80x60 cm 100x50 cm 100x70 cm 120x60 cm 125x50 cm 140x70 cm
Cena
0.00
Količina:
- +
Predviden datum odpreme 22.05.2024
V košarico
Garancija kakovosti
Več načinov plačil

Stenska plošča za kuhinjo Akvarelni geometrijski vzorci je prava paša za oči, zahvaljujoč svoji bleščeči stekleni površini, ki se preliva v vsakem domu. Oblikovana z mislijo na sodobne kuhinje, se ponaša z brezčasnim videzom, ki dopolnjuje tako tradicionalne kot tudi moderne prostore. Vzdržljivost je ena izmed ključnih lastnosti te plošče; narejena je iz visokokakovostnega, kaljenega stekla, ki zagotavlja odpornost proti praskam in udarcem, hkrati pa ohranja svoj brezhiben videz skozi leta uporabe.
Ne le, da je ta Stenska plošča za kuhinjo Akvarelni geometrijski vzorci vizualno privlačna, ampak je tudi izjemno praktična. Njena gladka steklena površina omogoča enostavno čiščenje; ne glede na to, ali gre za razlite tekočine ali trdovratne madeže, jih lahko hitro in brez truda odstranite z nekaj potezami. Dovolite si ustvariti veliko vzdušje v vaši kuhinji!

Specifikacija izdelka


Material: 4 mm Float kaljeno steklo

Tisk: Latex - ekološki

 

 

Značilnosti izdelka

 

♦ Kaljeno steklo debeline 4 mm

♦ Folija za zaščito tiska

♦ Ekološki tisk odporen na UV žarke

♦ Montažni trakovi in lepilo vključeni v komplet

♦ Brušeni robovi za zagotavljanje varnosti

♦ Steklena plast, ki je enostavna za čiščenje

 

 

Dodatne informacije

1. Odtenki končnega izdelka se lahko rahlo razlikujejo od vizualizacij zaradi kalibracije monitorja, na katerem se ogledujejo predmeti, tiskarskega stroja in vrste uporabljenega črnila – rahla razlika v odtenkih ni razlog za pritožbo.

 

2. Zahvaljujoč naši lastni proizvodnji smo prav tako zmožni izvesti grafične prilagoditve na vašo željo. Prosimo, upoštevajte, da lahko grafične prilagoditve podaljšajo čas izvedbe naročila.

 

3. Ne pozabite, da kupujete stekleni panel z natisnjenim motivom. Motivi, kot so na primer bleščice, zlato, srebro, beton, marmor, zarjavela pločevina, les itd., so natisnjeni, zato se lahko po videzu razlikujejo od njihovih pravih ekvivalentov.

 

4. Odsevi svetlobe, prikazani na fotografijah, niso del motiva; to je učinek odboja svetlobe od stekla.

 

5. Pri uporabi plinskega štedilnika se priporoča, da je odmik od gorilnikov vsaj 20 cm, da plameni ne poškodujejo grafične plasti.

 

6. Prosimo, da izdelek montirate z uporabo priloženih navodil.