1. Glavna stran
 2. Array ( [cid] => 559 [parent] => 1 [level] => 1 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-02-19 21:08:05 [number] => 20 [path] => 1 [name] => Ogledala [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala [descr] =>

  Vloga ogledal v naših domačih prostorih

  Stenska ogledala so več kot le praktično orodje, so ključni element, ki pomaga oblikovati naš prostor. Ogledalo doma lahko namreč popolnoma preoblikuje videz prostora, dodaja globino in svetlost, obenem pa ustvarja iluzijo večjega prostora. Kaj več, stenska ogledala dodajajo edinstven karakter vsaki sobi, ki jim dajejo občutek končnosti in dovršenosti. Od majhnih, očarljivih ogledal, ki popestrijo najtemnejše kotičke, do velikih, ki pokrivajo celotno steno in se bohotijo z razkošjem, ogledala so bistven del vsakega doma. S svojo sposobnostjo odražanja svetlobe in lepote so kot tihi spremljevalec, ki zvesto pripoveduje zgodbo vašega življenjskega prostora.

  Izbira pravega ogledala za Vaš dom

  Ko gre za izbiro pravega ogledala, je pomembno upoštevati nekaj ključnih dejavnikov. Prva stvar, na katero morate biti pozorni, je velikost ogledala. Večje ogledalo lahko dodaja globino in svetlobnost prostoru, medtem ko manjše ogledalo lahko doda poseben poudarek. Barva in slog ogledala prav tako igrajo pomembno vlogo. Odsev ogledala naj bo v sozvočju z barvami in temami vašega doma, da bo skladno s celotnim prostorom. Oblika ogledala je lahko ključna za dodajanje značaja in izraza v vaš prostor. Kvadratna, okrogla ali morda v nepravilni obliki, vsaka oblika prinaša svojo unikatno osebnost. Najpomembnejša je vaša osebna izbira. Vsako ogledalo v naši kolekciji je bilo zasnovano z mislijo, da odraža vašo individualnost. Izberite tisto, ki najbolje govori o vas in vašem domu.

  Raznolikost in Slogi Naše Ponudbe Ogledal

  V naši trgovini se ponašamo z impresivno paleto ogledal, ki ustreza vsem okusom in stili. Za ljubitelje klasičnega sloga imamo tradicionalna okrogla in pravokotna ogledala z ali brez okvirja, na voljo v elegantni beli ali prefinjeni črni. Za tiste, ki iščejo nekaj bolj unikatnega, imamo ogledala v obliki kapljic, z nepravilnimi oblikami in polkrožnimi. Ne glede na vaše preferenc, lahko zagotovimo, da boste našli nekaj, kar bo odgovarjalo vašemu okusu. Poleg tega imamo v ponudbi tudi ogledala z LED osvetlitvijo, ki so odlična izbira za vaše kopalnice, dodajajo estetsko vrednost in funkcionalnost. Vsak model je na voljo v različnih velikostih, da ustreza vsem prostorom in potrebam. Ne glede na to, ali iščete nekaj za majhen hodnik ali veliko dnevno sobo, boste v naši trgovini našli pravo ogledalo za svoj prostor. Z veseljem vam pomagamo odkriti popolno ogledalo, ki bo osvetlilo vaš dom z edinstvenim sijajem.

  [descr_short] =>

  V naši trgovini razumemo, da so stenska ogledala več kot le odsev vašega obraza; so umetniško delo, ki odraža vaš osebni slog. Ponujamo vam dekorativna, moderna in kreativno oblikovana stenska ogledala, ki bodo na steno vašega doma ali pisarne prinesla edinstven pridih. Naša paleta velikosti in oblik je oblikovana tako, da ustreza vsakemu okusu in proračunu. Naj bodo naša ogledala ključni del vašega dekorja, ki ne le izboljša videz vašega prostora, ampak ga tudi naredi večjega in svetlejšega. Ne glede na to, ali iščete nekaj minimalističnega ali nekaj, kar bo pritegnilo poglede, vas vabimo, da raziskujete našo edinstveno zbirko. Zakaj bi se zadovoljili z običajnim, ko lahko vaša stena zasije z našimi ogledali? Vabimo vas, da odkrijete svetlo stran dekorja z nami.

  [descr_extra] => [meta_title] => Okrasna stenska ogledala - trgovina Zrcalomat.si [meta_descr] => Odkrijte našo obsežno kolekcijo stenskih ogledal za vsak slog in prostor. Moderna, dekorativna, z različnimi oblikami in velikostmi, naša ogledala dodajo sijaj v vaš dom [meta_keywords] => [link] => /ogledala [link_rewrite] => /ogledala [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => 21,22 [descr_seo] => [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 3. Ogledala
 4. Array ( [cid] => 701 [parent] => 564 [level] => 3 [photo_id] => [photo_tab_id] => [type] => text [visible] => 1 [add_date] => 2021-09-14 14:19:47 [number] => 2 [path] => 1,559,564 [name] => Ogledala za predsobo [pagename] => [subname] => [h1name] => Ogledala za predsobo [descr] =>

  Sodobna ogledala za predsobo

  Kakšno ogledalo bo najboljše za predsobo? Zagotovo takšno, kjer se vidi vse od glave do peta! Predsoba se pogosto spremeni v garderobo, stene pa krasijo predvsem obešalniki, zato je veliko ogledalo za predsobo nujen kos opreme. Nihče pa ni rekel, da to ne more hkrati popestriti ureditve prostora! Z izbiro okrasnega ogledala za predsobo dobite vse, kar je dobrega - tako čudovito dekoracijo, ki bo osvojila slog prostora, kot tudi ogledalo, v katerem se boste lahko po mili volji opazovali. Viseča ogledala za predsobo lahko krasijo tako vrata garderobnih omar kot stene, vplivajo pa lahko tudi na dojemanje prostora. Ogledalo za predsobo je tudi odlična ideja za obvladovanje majhne, ​​težavne niše v prostoru, zaradi česar bo ta optično povečal svojo površino. Ali pa je morda bolje izbrati nekaj manjših ogledal za predsobo? To bo zagotovo navdušilo!

  Dekorativna ogledala za predsobo

  Ogledalo v predsobi lahko uspešno prilagodimo ureditvi z izbiro modelov, pri katerih so okvirji okrašeni z grafiko. S tem imate vse, kar potrebujete, v enem kosu - hkrati je funkcionalno in zelo dizajnersko! Za tiste, ki cenite klasiko, se bo našlo tudi nekaj, kar bo poudarilo njihov stil. Prravokotna ogledala z okvirji ali brez okvirjev bodo odlično opravljala svojo praktično funkcijo, vendar ne bodo vsiljevala nobenega posebnega stila. Njihova brezčasnost je nekaj, kar bo kot nalašč za omaro, polno barv, vzorcev in tekstur. Dobra rešitev so tudi moderna ogledala za predsobo okrogle oblike. Omogočila vam bodo preverjanje vaše podobe tik pred odhodom ali pa vas nasmejala po vrnitvi domov. Hkrati pa bodo precej univerzalna, zato jih bo mogoče prilagoditi vsaki, tudi klasični ureditvi.

   

  Ogledalo za predsobo je izjemno pomemben element notranje opreme. Biti mora hkrati praktično in preprosto lepo, saj bo to prva stvar, ki jo opazite, ko vstopite v hišo. V naši trgovini boste zagotovo našli nekaj popolnega zase. Preverite vse naše modele ogledal in spremenite svojo predsobo!

  [descr_short] =>

  Predsoba ni le prva soba, ki jo vidite, ko vstopite v hišo. To je predvsem prvi vtis! Dobro je torej, da je kar najboljši. Naj vas pozdravi z nasmehom in dobro formo, v barvah vsakega letnega časa, naj odseva veselo čebljanje vseh, ki prihajajo in odhajajo. Zato je za pravo ogledalo za predsobo nepogrešljivo takšno, ki bo pokazalo vse dobro, hkrati pa bo izjemno uporabno in praktično.

  [descr_extra] => [meta_title] => Ogledala za dvorano, za hodnik - velika ogledala za steno [meta_descr] => Za predsobo izberite okroglo ali pravokotno ogledalo. Velika stenska ogledala za hodnik, tudi osvetljena! [meta_keywords] => [link] => /ogledala-za-predsobo [link_rewrite] => /ogledala-za-predsobo [meta_canonical] => [og_title] => [og_description] => [og_photo_id] => [og_type] => website [is_loop] => 1 [sections] => [descr_seo] =>

  Lustra do przedpokoju

  [photo_ext] => [photo_add_date] => [photo_size] => [photo_dim] => [photo_code] => [photo_add_by] => [photo_file_name] => [photo_view_name] => [photo_catalog] => [photo_price] => [photo_author] => [photo_name] => [photo_descr] => [photo_link] => [photo_attr_link] => [photo_pin_x] => [photo_pin_y] => [photo_pin_link] => [photo_pin_photo] => [photo_pin_title] => [photo_pin_label] => [ogphoto_ext] => [ogphoto_add_date] => [ogphoto_size] => [ogphoto_dim] => [ogphoto_code] => [ogphoto_add_by] => [ogphoto_file_name] => [ogphoto_view_name] => [ogphoto_catalog] => [ogphoto_price] => [ogphoto_author] => [ogphoto_name] => [ogphoto_descr] => [ogphoto_link] => [ogphoto_attr_link] => [ogphoto_pin_x] => [ogphoto_pin_y] => [ogphoto_pin_link] => [ogphoto_pin_photo] => [ogphoto_pin_title] => [ogphoto_pin_label] => ) 1
 5. Ogledala za predsobo
Oblika
Pravokotna ogledala
Okrogla ogledala
Polkrožna ogledala
Nepravilen
Ovalni
Velikost
Velika ogledala
Dimenzije (pravokotne)
70x50 cm
80x60 cm
100x70 cm
Dimenzije (okrogle)
Ø 70 cm
Ø 80 cm
Ø 90 cm
Ø 100 cm
Dimenzije (ogledala v oblaku)
68x67 cm
77x77 cm
87x86 cm
97x96 cm
Dimenzije (polkrožna ogledala)
35x70 cm
40x80 cm
45x90 cm
50x100 cm
Dimenzije (ovalna ogledala)
52x90 cm
58x100 cm
Dimenzije (zrcala v obliki solze)
45x90 cm
50x100 cm